Bundan önceki bursa tuplantısından dönüşünüzde size sitemkar bir yazı yazmıştım .
(Oh oh ne ala her hafta bir yerlere gidiyorsunuz geziyorsunuz ,elbet bizde bir gün haritaya gireriz .
Ama gel gelelim tetik kırık boyunduruk düşük demiştim.)
Sağ olsun Ali kaptan serzenişime cevap verip beni bu toplantıdan haberdar etti .
İlk defa içinize girip çok değerli arkadaşlarla tanışma fırsatım oldu her birinize buradan teşekkürlerimi sunarım .
Aslında saatlerce yazsam anlatılmaz yaşamak lazım .
Bir kaç dip not düşüp fazla yer kaplamadan mikrofonu Vahtet arkadaşıma vereyim .
1.Bu organizazyonda emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim en başta Burak Kabakçı ,köylüm Tayfun Özkan ,Ve Hatipoğluna ve diğerlerine .
2.Aranıza büyük bir samiyetle adapte oldum hiç yabancılık çekmedim hele hele söz etmeden geçemeycem
bir Vahtet togay bir baba Şakir tanışma faslı vardıya sanki senaryosu önceden yazılmış gibiydi .
Sevgili Vahtet gülen yüzün hiç solmasın sen bu düzenbazların içinde tek başına nasıl bunlarla başa çıkıyordun seni tebrik edrim doğrusu.
Bundan büyle yükün biraz olsun hafifliyecek kabul edersen sana yardımcı olmak isterim bak bunlara neler yapacız .birimiz leğen tutacak birimiz kan kusturacak.
Bir insana bu kadarda yük yüklenmezki be kardeşim.
Hepiniz sevgiyle kalın şen kalın her birinize selamlarrr .
Beni ararsanız çaldırıp kapamayın hayatta cuvap vermem .05322521918 .