Gönderen Konu: YAF CHEDİTTE AV FİŞEKLERİ  (Okunma sayısı 122907 defa)

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Serkan ÇAKAR

• Müdavim Üyemiz
Ynt: YAF CHEDİTTE AV FİŞEKLERİ
« Yanıtla #100 : 06 Kasım 2009, 17:49:22 »
1 box bıldırcında attım....

1 box keklikte attım....

çok memnunum....attığım buruşuyor... ;D ;D ;D
serkan çakar 1979 MERZİFON / AMASYA
05423436587

Çevrimdışı Hüseyin VARLI

• *
« Yanıtla #101 : 20 Kasım 2009, 13:39:18 »
Bu sezon bahsedilen fişeklerden kullandım.memnuniyetimi belitebilirim.Bior tapa yada keçe tapa, olanlardan kullanırsan biraz daha randımanlı olacağı kanağatindeyim.Rastgele.
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2009, 13:41:25 Gönderen: Hüseyin VARLI »
Hüseyin VARLI
1964  Çorlu TEKİRDAĞ-(Ç:KALE_GELİBOLU)
 05436542010

Çevrimdışı Serkan ERTENLİCE

• *
« Yanıtla #102 : 20 Kasım 2009, 15:44:24 »
keklikte kullandım güzel fişek
Serkan ERTENLİCE
1977 GAZİANTEP
KARDEŞ MECBURİ ARKADAŞTIR,ARKADAŞ SEÇİLMİŞ KARDEŞTİR

Çevrimdışı Zerin GÜNEY

• *
« Yanıtla #103 : 27 Kasım 2009, 00:30:58 »
Namluyu çok kirletiyor , forza ayni fişekse hiç fena değil fiocchiden daha iyi randıman verdi.

Zerin GÜNEY
1968 BURSA

Çevrimdışı Ahmet ÇEPE

• *
« Yanıtla #104 : 27 Kasım 2009, 01:35:01 »
1 Kolii Attım Fişekler 5 Para etmezz Bitirene kadar ne cektim benim hiç hoşuma Gitmedi..
Ahmet ÇEPE
1986-Tokat/Almus

Çevrimdışı İsmail BOZKURT

• *
« Yanıtla #105 : 16 Şubat 2010, 09:15:17 »
YAVAŞÇALAR A.Ş. IWA 2010'da
    12 Mart / 15 Mart 2010 Tarihleri arasında Almanya'nın Nurnberg kentinde gerçekleştirilecek olan 37. Uluslararası Avcılık, Atıcılık ve Silah Fuarında (IWA 2010 - Nurnberg) YAVAŞÇALAR A.Ş. olarak siz değerli müşterilerimizi 3. holde 413 nolu standımızda bekliyor olacağız.

Daha ayrıntılı bilgi almak isteyen müşterilerimiz [email protected] adresinden bilgi alabilirler

http://www.yavascalar.com.tr/tr/tr/18.html
İsmail BOZKURT
1983 BALIKESİR

Çevrimdışı Süleyman AYDIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #106 : 16 Şubat 2010, 15:07:16 »
rc,den şaşma ,yaf,a yanaşma 5 para etmezzz....
Süleyman AYDIN
1973-İzmir

• *
« Yanıtla #107 : 22 Haziran 2010, 14:48:52 »
Avcı ve Atıcı arkadasların dikkatine;

YAF 28 cal. 16 gr. Av Fişek ve 36 cal. 12 gr. Av fişek üretimlerimiz başlamıştır. Av fişeklerimizi en kısa zamanda Av bayilerinde bulabilirsiniz.

Saygılarımla,
İsmail BOZKURT
1983 BALIKESİR

Çevrimdışı H.Deniz KAYA

• *
« Yanıtla #108 : 22 Haziran 2010, 14:57:50 »
ben ve gurup arkadaşlarım İstanbul dan yaf getiriyorum gayetde memnunum.
Hüseyin Deniz KAYA   Sinop 1963
Nükleere  Termiğe inat yaşasın hayat

Çevrimdışı Erdal ÇİFTÇİ

• *
« Yanıtla #109 : 23 Haziran 2010, 10:55:26 »
sevgili süleyman aydın kardeşim seçim hakkı kişilere aittir karalamak biraz ayıp kaçıyor.istediğiniz fişeği tercih edebilirsiniz ama yazdığınız şekilde yorum çok yakışıksız olmuş ayıp siz değerli avcılara yakışmıyor bu tarz hareketler.
üretilen fişeklerin ne şekilde ve hangi teknoloji ile üretildiğini görmemişsiniz anlaşılan bir gün sizi fabrikaya davet ediyorum birlikte gider görürsünüz hem orada gelen misafire vasfı ne olursa olsun saygı ,sevgi ve ilgi alakalı karşılıyorlar.
birçok avcı arkadaşım gibi 3 yıldır tüm avlarımda YAF kullanıyorum çok kez doğu avlarınada gittim çokda iyi avlar yaptım ege bölgesi avcılarındada bu avlarımın bir kısmını resim attım incele müsait olursan ben çok memnunum 11 87 remington kullanıyorum hiç sorunsuz YAF atıyorum.
elbette beğenmediğin yönleri size göre olabilir ama bunu eleştiri olarak yazarsanız bizleri çok memnun edersiniz bizde size yardımcı olmaya veya bir hata görürsek üründe düzeltme yoluna gideriz sizce böylesi daha doğru olmazmı????
birde bi arkadaşımız yaf kötü forza daha iyi fiocchi gibi demiş bu ürünler de yaf ile aynı üretim forza yada yaf aynı yaf markasına rahatsızlık varsa bilemem .
h.deniz arkadaşım yorumunuza teşekkür ediyorum sezonda rasgele bol avlar inşallah.
Erdal ÇİFTÇİ
1969 izmir 0 532 382 32 17

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
« Yanıtla #110 : 23 Haziran 2010, 11:10:16 »
trap atışı hiç  yapmam ..avlarımda ortlama 2500 fişek atarım bunların büyük bir çoğunluğu yaf markadır.
yerli malı yurdun malı bunları herkes kullanmalı

lu-mar marka silahla atıyorum hiçte sorun yaşamadım

yerli malı yaf kullandığımın ispatıdır  :D
http://www.avlakforum.com/forum/index.php?topic=100991.0

rasgele arkadaşlar

« Son Düzenleme: 23 Haziran 2010, 11:13:05 Gönderen: Ulvi ŞAFAK »
Ulvi ŞAFAK
1965-Tekirdağ/Malkara   0545 4510569

Çevrimdışı Bülent KOCA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #111 : 23 Haziran 2010, 11:19:56 »
Ulvı abim bior tapa kullandın mı?Sanırım pover tapadan memnunsun...Bunu soruyorum çünkü bior tapa kullananların ortak şikayeti;sıvama
Eğer sorun buysa,bir de pover tapa deneyeceğim o yüzden
Bülent KOCA-1970  Çal   505 8281132 Alaşehir

Çevrimdışı Osman DÖŞLER

• Expert Üye
  • osman döşler. 1968-istanbul
« Yanıtla #112 : 23 Haziran 2010, 11:55:45 »
Yerli fişeklerde kalite yükselmeye başladı.
Hem uygun fiyatlı bende YAF ve diğer marklardan kullanıyorum
Osman DÖŞLER
1968 İSTANBUL

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
« Yanıtla #113 : 23 Haziran 2010, 11:59:51 »
Ulvı abim bior tapa kullandın mı?Sanırım pover tapadan memnunsun...Bunu soruyorum çünkü bior tapa kullananların ortak şikayeti;sıvama
Eğer sorun buysa,bir de pover tapa deneyeceğim o yüzden

sıvama!!!: olacak o kadar ,kadı kızındada o kadar problem olur zamanlar onlrda düzelir
Ulvi ŞAFAK
1965-Tekirdağ/Malkara   0545 4510569

Çevrimdışı Hikmet AY

• *
  • HERKES BAKTIĞINI GÖRÜR .? DÜRÜST OL YETERR.
« Yanıtla #114 : 23 Haziran 2010, 12:26:53 »
Arkadaşlar Yaf Chedit fişeklerini iki sezondur bende hem bıldırcın hemde çulluk avında dispansante kullandım çok iyi randıman aldım hoşuma gitti avrupa fişeklere 20-25 tl boşuna vermeyin derim .
Hikmet AY
B Rh + 1960 Tuzla İSTANBUL     0 532 436 59 44
Tuzla Aydınlı Mh Avc. Der Bşk.

Çevrimdışı Erdal ÇİFTÇİ

• *
« Yanıtla #115 : 23 Haziran 2010, 20:21:02 »
hikmet abi ne kadar yerinde doğru bir yorum yazmışsın tek kelimeyle ellerinden öpüyorum
Erdal ÇİFTÇİ
1969 izmir 0 532 382 32 17

Çevrimdışı Mehmet TUĞSAL

• *
« Yanıtla #116 : 08 Şubat 2011, 18:05:35 »
sevgili süleyman aydın kardeşim seçim hakkı kişilere aittir karalamak biraz ayıp kaçıyor.istediğiniz fişeği tercih edebilirsiniz ama yazdığınız şekilde yorum çok yakışıksız olmuş ayıp siz değerli avcılara yakışmıyor bu tarz hareketler.
üretilen fişeklerin ne şekilde ve hangi teknoloji ile üretildiğini görmemişsiniz anlaşılan bir gün sizi fabrikaya davet ediyorum birlikte gider görürsünüz hem orada gelen misafire vasfı ne olursa olsun saygı ,sevgi ve ilgi alakalı karşılıyorlar.
birçok avcı arkadaşım gibi 3 yıldır tüm avlarımda YAF kullanıyorum çok kez doğu avlarınada gittim çokda iyi avlar yaptım ege bölgesi avcılarındada bu avlarımın bir kısmını resim attım incele müsait olursan ben çok memnunum 11 87 remington kullanıyorum hiç sorunsuz YAF atıyorum.
elbette beğenmediğin yönleri size göre olabilir ama bunu eleştiri olarak yazarsanız bizleri çok memnun edersiniz bizde size yardımcı olmaya veya bir hata görürsek üründe düzeltme yoluna gideriz sizce böylesi daha doğru olmazmı????
birde bi arkadaşımız yaf kötü forza daha iyi fiocchi gibi demiş bu ürünler de yaf ile aynı üretim forza yada yaf aynı yaf markasına rahatsızlık varsa bilemem .
h.deniz arkadaşım yorumunuza teşekkür ediyorum sezonda rasgele bol avlar inşallah.
avcı attığını  vuramaz  önce tüfeğe sonra fişege sonrada köpeğe sucu atar
Mehmet TUĞSAL
1975 VAN

Çevrimdışı Taşkın GESİLİ

• Taşkın GESİLİ
  • Müdavim Üyemiz
  • Taşkın GESİLİ
« Yanıtla #117 : 08 Şubat 2011, 18:11:34 »

Bende aynı mantıkla paramız türkiyede kalsın diye YAF ve MKE EXPORT kullandım bu sezon bıldırcında ve keklik açılışında YAF' ta keçe tapada ''SIVAMA'' yaptı MKE EXPORT ise uzak mesafede kekiliğin 3. 4. haftasıdan sonra etkili olamadı..... Yinede herkesin kendi tercihi... Ben bıldırcın için fişek seçmiyorum ama Keklik için açılışta 30gr RC yada 30,5 gr MİRAGE devamında ise 32 gr Fiochi yada 34 gr JK6 MIRAGE....

Saygılar....
Taşkın GESİLİ
1976 KAYSERI
BLUE PICARDY SPANIEL

• *
« Yanıtla #118 : 17 Mart 2011, 15:27:36 »
Avcı ve atıcı arkadasların dikkatine;

Almanya IWA 2011 Av Spor Fuarı Yaban TV yayın tarihleri aşağıda sunulmuştur.

20 Mart Pazar           saat 20.30
21 Mart Pazartesi     saat 16.00
25 Mart Cuma           saat 20.00
26 Mart Cumartesi   saat 16.30

Bilgilerinize sunar,

Saygılarımla,

İyi çalışmalar,

İsmail BOZKURT

YAVAŞÇALAR A.Ş
Atatürk Mah. Bandırma Cad No:49 / BALIKESİR
Tel : +90 266 266 13 01 - 103
Faks : +90 266 266 13 02

İsmail BOZKURT
1983 BALIKESİR

Çevrimdışı Sinan ACARTÜRK

• *
« Yanıtla #119 : 30 Nisan 2011, 10:56:15 »
yaflar bence güzel fişek ben kaç yıllık avcıyım hiç tüfeğimle yerli fişek atmadım rc ve winchester geçen yıl arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir koli yaf getirtip üç kişi paylaştık 30 gr bior tapa harbiden çok güzel keklikler vurdum uzak mesafelerden önümüzdeki sezonda üveyikte keklikte 30 gr bior tapa
Sinan ACARTÜRK
1982 manisa alaşehir tel:05468209329

Çevrimdışı Sıtkı ÖZBAŞLI

• *
« Yanıtla #120 : 17 Mayıs 2011, 02:50:27 »
arkadaşlar nereye kadar neleri ithal edecegiz  üretmezsek nasıl istihtam yaratırız üretmeye başlamazsak nasıl daha iyiyi bulacagız elbette eksikler olacaktır ve zamanla da en iyisini yapar hemde ucuza avrupaya biz satarız ama önce karalamaktan çok destek vermeliyiz ki bu insanlarda yaptıgı işten keyif alsın ve para kazansın ki işini dahada geliştirebilsinler hem daha uygun hemde daha kaliteli olsun. zannetmeysinlerki bu üreticilerde nasıl olsa yaptıgımız satılıyor kalite düşünce bir sezonda bunu avcılarda anlar ve o kötü fişekleri satın almaz dilden dile kötü reklamlarda yayılır bence artık ülkemizde de marka olma yolunda yaf . mega . sterling. gibi firmalarda gercekten arge çalışmalarını yapıp saglam ve devamlı aynı kalitede fişek leri aynı standartta üretmelidirler . bu gün beyaz artuç yarın aynı paketten yeşil ertasi ay mavi çıkmamalıdır .yani bu yıl 32gr.7 numara fişek te barut şaçma tapa  kapsül ne varsa 5 yıl boyunca  aynı kalitede olmalıdır . haydi herkes yerli malı fişek kullansın arkadaşlar diyorum. biz sökede geçen sezon  ördek avında 34 gr 6-7 num  izmirde üretilen megalardan attık inanın rc ler halt etmiş yanında çok memnunduk  şov yaptık resmen sanki fişek degil zehir şaçtı tüfekler yeni sezonda herkese bol avlar.
Sıtkı ÖZBAŞLI
1965 Aydın/SÖKEC:\Users\cs\Desktop\karina uçuş domuz\P1150975.JPG

• *
« Yanıtla #121 : 11 Haziran 2011, 09:59:05 »
Bursa Av Doğa Spor 2011 Fuarı Yaban Tv Yayın Tarihleri

12 Haziran 13:00
13 Haziran 17:00
15 Haziran 21:00
17 Haziran 11:00

Bilgilerinize sunar,

Saygılarımla,

İsmail BOZKURT
YAVAŞÇALAR A.Ş
İsmail BOZKURT
1983 BALIKESİR

Çevrimdışı Bülent GÖÇER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #122 : 11 Haziran 2011, 10:15:32 »
kullanıyorum güzel  neyi nereye kullanmasınıda bilmek lazım 32 gr bıldırcına kullanırsanda olmaz
Bülent GÖÇER
1968 AKÇAY
10390

Çevrimdışı Serkan DALGIÇ

• *
« Yanıtla #123 : 11 Haziran 2011, 11:35:15 »
arkadaşlar nereye kadar neleri ithal edecegiz  üretmezsek nasıl istihtam yaratırız üretmeye başlamazsak nasıl daha iyiyi bulacagız elbette eksikler olacaktır ve zamanla da en iyisini yapar hemde ucuza avrupaya biz satarız ama önce karalamaktan çok destek vermeliyiz ki bu insanlarda yaptıgı işten keyif alsın ve para kazansın ki işini dahada geliştirebilsinler hem daha uygun hemde daha kaliteli olsun. zannetmeysinlerki bu üreticilerde nasıl olsa yaptıgımız satılıyor kalite düşünce bir sezonda bunu avcılarda anlar ve o kötü fişekleri satın almaz dilden dile kötü reklamlarda yayılır bence artık ülkemizde de marka olma yolunda yaf . mega . sterling. gibi firmalarda gercekten arge çalışmalarını yapıp saglam ve devamlı aynı kalitede fişek leri aynı standartta üretmelidirler . bu gün beyaz artuç yarın aynı paketten yeşil ertasi ay mavi çıkmamalıdır .yani bu yıl 32gr.7 numara fişek te barut şaçma tapa  kapsül ne varsa 5 yıl boyunca  aynı kalitede olmalıdır . haydi herkes yerli malı fişek kullansın arkadaşlar diyorum. biz sökede geçen sezon  ördek avında 34 gr 6-7 num  izmirde üretilen megalardan attık inanın rc ler halt etmiş yanında çok memnunduk  şov yaptık resmen sanki fişek degil zehir şaçtı tüfekler yeni sezonda herkese bol avlar.

salim beyinde dediği gibi 1 ay önce aldıgımız fişekle 1 ay sonra aldıgın partideki fişekler arasında daglar kadar fark var artık fişek üretimne özen gösterip üretilen fişekle standart getirilmeli ayrıca üretilen fişegin kalitesini en iyi kullanan avcı bilir sahsen ben yaf fisegini kullanmamya karar verdim 3 kurus fazla verip orjinal beni yarı yolda bırakmıyacak  avrupa fişek kullanmaya karar verdim.yaf kendince fişek üretimi için belki milyon dolarlık yatırım yapmıs tır ama ürettiği mal kalıteli ve avcıyı tatmin etmediği sürece bu piyasada tutunamaz gibi geliyor ne demişler ucuz etin yahnisi yavan olur yaf fişekleride bu hesap zaten ucuz olmasada kimsenin kullanacagını zannetmiyorum .
Serkan DALGIÇ
1975 İZMİR

Çevrimdışı Metin GÖRGÜLÜ

• Müdavim Üyemiz
  • yelkili
« Yanıtla #124 : 11 Haziran 2011, 17:14:22 »
 AVCININ SESİNE KULAK VERSİN.!

Yani bu yıl 32 gr.7 numara fişek te barut şaçma tapa  kapsül ne varsa HER yıl  aynı kalitede olmalıdır .

Arge çalışmalarını yapıp sağlam ve devamlı aynı kalitede fişek leri aynı standartta üretmelidirler.

Bu gün beyaz artuç yarın aynı paketten yeşil ertasi ay mavi çıkmamalıdır.

1 ay önce aldıgımız fişekle 1 ay sonra aldıgın partideki fişekler arasında dağlar kadar fark olmamalıdır.

Yaf kendince fişek üretimi için belki milyon dolarlık yatırım yapmıs tır ama ürettiği mal avcıyı

tatmin etmediği sürece bu piyasada tutunamaz gibi geliyor.

Yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı. AVCININ SESİNE KULAK VERSİN.!
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2011, 17:21:17 Gönderen: Metin GÖRGÜLÜ »
METİN GÖRGÜLÜ-1969- YELKİ KÖYÜ-İZMİR
TECRÜBE ÖĞRETMEN'LERİN EN İYİSİDİR.
YALNIZ OKUL MASRAFI AĞIRDIR.

resim yükle