Gönderen Konu: YAF CHEDİTTE AV FİŞEKLERİ  (Okunma sayısı 122874 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Seyhan ŞENOCAK

• *
Ynt: YAF CHEDİTTE AV FİŞEKLERİ
« Yanıtla #50 : 27 Ekim 2008, 20:46:04 »
ne konular işleniyor.zevkle okuyorum veeskileri düşünüyorum.kendimiz doldururduk,tapa yerine bez kullandığımızı hatırlıyorum.kapsül cıkarma ve takma makinesi ayrı ağız kıvırma mak.ayrı.barut ve sacma ölceklerimiz vardı.çok zevk alırdık fişek doldurmakta.sonra makinalar çıktı.barut,sacma,kapsül takıyor.mec marka çokta güzel randıman alırdık.tabi teknoloji geldi teknik veya arge çalışmaları yapılarak fişek imalatı yapılıyor.şimdiki en beğenmediğiniz fişekler bana göre çok iyiler.bende 303 berratta,es55ve 1100 remigton var.bıldırcında 28gr.10 nm.üveyikte 30gr 8nmr.keklikte 32gr7,8no.kışın toroslarda ördek te ,se 32,34gr 4,5 nümara kullanırım.iyide randıman alıyorum.birazda tü feğin arkasındakide ve önünde de kurzaar olması çok önemli diye düşünüyorum.hepinize rast gele. 
Seyhan ŞENOCAK
1951 ADANA     
0 536 269 30 54

Çevrimdışı Bülent SALIK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #51 : 09 Kasım 2008, 17:18:27 »
Bende paramız yurdumuzda kalsın diye yerlifişek olarak yaf cheditte fişek aldım bıldırcın avında randıman aldım fakat fişekte kullanılan tapa kalitesiz tüfeğin namlusundan çıkarmak çok zor tekrar avrupa fişek kullanacağım .
Bülent SALIK
0 Rh + 1969 MANİSA ikamet TEKİRDAĞ
Özkanlar fx 15 cesa süperpoze vursan 92 a

Çevrimdışı Ömer İNCİR

• *
  • Herkese Rastgele :)
« Yanıtla #52 : 15 Ocak 2009, 09:01:58 »
yok karsdesim ben beke avlarken üveyiğe 15 mtrde ağaçta attım 30 gr yaf chedddite ile kuş yaralı uçtu gitti.sonra 32 gr fiocchi 8 noyu koydum üzümlü pozeye 35 metreden kusu çaput etti.beni tatmin etmedi yaf ın sıkıları.ama rc nin 28 gramını bıldırcına kullandım güzeldi.ama beni 32 gr dan aşagısı tatmin etmez psiko olsa gerek.bu yıl bıldırcın da bile genelde 32 ile attıklarım kaçamadı.çok güzeldi fiocchiden rc ye oranla daha çok verim aldım
ömer İNCİR
Armsan Phenoma Argentum & Sarsılmaz Megastar 
Kurzhaar
1987 antalya

Çevrimdışı Mustafa AKTAY

• *
« Yanıtla #53 : 25 Ocak 2009, 17:17:20 »
arkadaşlar attığım her avın ölü düşmesinden ziyade avı görmek onu izlemek memnun ediyor beni.. geçen sezon bıldırcında 32 gr. 10 numara yaf kullandım gayet iyi bir dolu federal ile avlandığım gün 8 tane bildircın aldım. bir sonraki gün yafı denedim 5 tane aldım çok önemli bir fark değil, zaten bıldırcın saçmayı aldımı gitme ihtimali pek yok.. yani yaf a devam...
Mustafa AKTAY
1974 KONYA

Çevrimdışı İsmail BOZKURT

• *
« Yanıtla #54 : 31 Ocak 2009, 08:00:17 »
Avcı arkadasların dikkatine;
YAF Fişekleri hakkında herhangi bir soru ve görüşleriniz varsa [email protected] adresime mail olarak atarsanız size en kısa zamanda cevaplandırılacağından emin olun.

www.yavascalar.com
İsmail BOZKURT
1983 BALIKESİR

• *
« Yanıtla #55 : 31 Ocak 2009, 08:04:17 »
Değerli Avcı Arkadaşların Dikkatine;

YAF Av Fişeklerimizin Saçma Grupman Dağılım sonuçları internet sayfamızda yayınlanmaktadır.

Bilgilerinize...

http://yavascalar.com/av_fisek_51.htm

İsmail BOZKURT
1983 BALIKESİR

• *
« Yanıtla #56 : 03 Mart 2009, 08:09:26 »
Avcı arkadasların dikkatine;

Geçtiğimiz günlerde fabrikamıza ziyarete gelen Yaban Tv editörleri ile güzel bir söyleyişi gerçekleştirildi. Bu güzel söyleyişiyi izlemek isteyen ve fabrikamızdaki yenilikleri merak eden avcı arkadaslarımız için Yaban Tv deki yayın saatlerini aşağıdaki gibidir.

03.03.2009 Salı - 20.00

04.03.2009 Çarşamba - 22.00

05.03.2009 Perşembe - 15.00

07.03.2009 Cumartesi - 10.30

Saygılarımızla,

Yavascalar A.Ş.
İsmail BOZKURT
1983 BALIKESİR

• *
« Yanıtla #57 : 16 Mart 2009, 16:54:11 »
Avcı ve Atıcı arkadasların dikkatine;

YAF Trap Plağı ve 12 cal. 40 gr magnum av fişek üretimlerimiz başlamıştır. Av fişek ve Trap Plaklarımızı av bayilerinde bulabilirsiniz.

http://yavascalar.com/av_fisek_71.htm

http://yavascalar.com/av_fisek_61.htm
İsmail BOZKURT
1983 BALIKESİR

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #58 : 16 Mart 2009, 18:58:16 »
İSMAİL BEY, AÇIKLAMALAR İÇİN TEŞEKKÜRLER...
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

• *
« Yanıtla #59 : 31 Mart 2009, 15:52:03 »
Bu yıl 36.sı düzenlenen Uluslararası Avcılık, Atıcılık ve Silah Fuarına (IWA 2009- Nürnberg) 2.kez katılan Yavascalar A.Ş. dev firmalar arasında en beğenilen en çok ziyaret edilen standlar arasında yer aldı. Yavascalar A.Ş. kaliteli ve dünya standartlarına uygun ürettiği ürünlerle göz doldurdu. Dev firmalar arasında Yavascalar iyi ve zamanında yaptığı sevkiyatlarla kısa zamanda ismini duyurdu...

http://yavascalar.com/av_haberler.htm
İsmail BOZKURT
1983 BALIKESİR

• *
« Yanıtla #60 : 07 Nisan 2009, 12:20:56 »
Avcı ve atıcı arkadasların dikkatine; avcı sitelerinden olsun diğer avcı ve atıcı müşterilerimizden gelen öneriler doğrultusunda YAF 12 cal. 24 gr Trap (kırmızı) fişeğine alternatif çeşitlendirme yapmayı düşünmüyormusunuz gibi mailler geliyordu. Trap fişeğine alternatif F-1 Trap (siyah) fişeklerinin üretimine başlanmıştır. En kısa zamanda internet sayfamızda ve avcı sitesiden fişeklerimizi takip edebilirsiniz.
İsmail BOZKURT
1983 BALIKESİR

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #61 : 13 Nisan 2009, 23:26:29 »
muhammet kardeşim merhaba fişeğimiz dandik değil.ben gibi yılda 25 000 adet atsan 2 buçuk ytl farkı hesaplardın.ceyhanda bi avbayii ve atıcı aytekin abim var .bereta dt 10 ile atıyor 16000 ytl.bende perazzi mx 2000 var 20 bin ytl ye aldım atıyoruz hiçde problem yaşamadık.bu fişeklerin barutları özel yaf da 10 çeşit avrupa barut var tamamı italyadan normal barut kullanılmıyor.ucuzluğunun sebebi burada üretilmesi nakliye  ve ötv vergisi yok ama avcılarımız hem ucuz istiyor hemde ucuz oluncada dandik damgası vuruyor.şimdi plaka ları üretmek için makine alındı yıllardır avrupalının plakasını ithal ettik bakalım atıcılarımız yerli mala daha ne kulp takacaklar.yoksa ithaldeki zamlarla ne avcılık ne atıcılık yapılacak nede avcılık.sizce yerli üretime destek vermemiz gerekmiyormu.
hocam aynen katılıyorum sana bence yerli malına biraz önem vermeliyiz.ben geçen seneden biraz fişeğim olduğundan bu sene 5000 kadar yaf trap fişeği alıcam.F1 diye yeni bi trap fişeği çıkarmışlar onu denemek istiyorum.eğer denediysen biraz bilgi verirmisin???
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Semih AÇIŞ

• *
  • tedavisi olmayan tek hastalık avcılıktır rastgele
    • www.egeliavcilar.com
« Yanıtla #62 : 14 Nisan 2009, 00:13:44 »
ismail bey sizi tebrik etmek istiyorum uretim yaptıgınız tum mermiler gercekten cok guzel fişekler gaz mermileri kursunlar savrottinler işallah bu guzellik bozulmaz saygılarımla
Semih AÇIŞ
              1989 İZMİR SELÇUK

• *
« Yanıtla #63 : 22 Nisan 2009, 16:04:33 »

YAF F-1 Trap 24 gr av fişek üretimlerimiz başlamıştır. Av fişeklerimizi av bayilerinde bulabilirsiniz.

http://yavascalar.com/av_fisek_31.htm
İsmail BOZKURT
1983 BALIKESİR

Çevrimdışı Zafer YAMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #64 : 22 Nisan 2009, 16:20:22 »
İsmail bey internet sitenizdeki şaçma grupmanlarını inceledim 30 metreden 7 no ile yapılmış gramaşlar arasında pek fazla fark yok ama benim merek ettiğim tahmin ediyorum burdaki arkadaşlarında dikkatini çekmiştir..BU ATIŞLARI YAPARKEN KULLANDIĞINIZ TÜFEK NAMLU BOYU VE TÜFEK ŞOKU NE İDİ cevaplarsanız fişeklerinizden daha çok randıman alacağımızı tahmin ediyorum....sevgiler saygılar. :)
Zafer YAMAN
1963 Kartal İSTANBUL

Çevrimdışı Serkan ÖZDEMİR

• Müdavim Üyemiz
  • köpek DRAHTHAAR mera BOZKIR
« Yanıtla #65 : 27 Nisan 2009, 00:50:27 »
İsmail bey,merhabalar
sitenizde grupmanları göstermişsiniz fakat grupman kullanılan şok ve tüfeğe göre azımsanmayacak derecede değişir,
ve abilerimiz ve arkadaşlarımız grupmandan değilde,benim okuduğum ve tecrübe ettiğim kadarıyla vurulan avın canlı gitmesinde sorun görüyor
namlu çıkış hızı, barut kalıntı miktarı, saçma yumuşaklığı ve alaşımı..vs ölçümler ve iyileştirmelerle ,nacizane fikrim hem size hem avcı abilerimze daha faydalı olacaktır..
hayırlı işler,kolay gelsin
Serkan ÖZDEMİR
1985 KIRŞEHİR -Manheim(Almanya)

• *
« Yanıtla #66 : 16 Mayıs 2009, 11:03:42 »

bütün avcı ve atıcı arkadaslarımızı anketimize davet ediyorum.

http://www.yavascalar.com/av_anket.htm

saygılarımla;
İsmail BOZKURT
1983 BALIKESİR

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #67 : 16 Mayıs 2009, 23:49:08 »
yaf hakkındaki tecrübemi daha önce paylaşmıştım,ZUBER marka yeni çıkan kurşunları denemenizi öneriyorum,poligonda arkadaşlarla deneme fırsatımız oldu,vursan 92A slug,ve stoeger slug la harika atışlar yaptık,olumsuz yönü ise 10 ar  kurşunda omuzlarımız kızardı,çok sert patlıyor,kim nerede üretiyor bilgim yok..tşk
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Yusuf ÇIRAK

• *
« Yanıtla #68 : 04 Haziran 2009, 13:15:25 »
meraba ben yusuf ben genç bir avcıyım bizim çift kırmalı tüfegimiz var kaç numaralık fişek almalıyız saygılarımla teşekkürler
Yusuf ÇIRAK
1990-İstanbul

Çevrimdışı Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
« Yanıtla #69 : 06 Haziran 2009, 16:57:12 »
Son onbeşgünde plağa attığımız yaflardan çok memnun kaldık..Kurallı kuralsız yüzlerce atış ve tekbir problem yaşamadan..24 gram traplar bence oldukça başarılı..
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #70 : 06 Haziran 2009, 23:13:10 »
yaf hakkındaki tecrübemi daha önce paylaşmıştım,ZUBER marka yeni çıkan kurşunları denemenizi öneriyorum,poligonda arkadaşlarla deneme fırsatımız oldu,vursan 92A slug,ve stoeger slug la harika atışlar yaptık,olumsuz yönü ise 10 ar  kurşunda omuzlarımız kızardı,çok sert patlıyor,kim nerede üretiyor bilgim yok..tşk

zuber  in yeni çıkan kurşunlarını ben ve arkadaşlar begenince fişekleri nasıl acaba diye merakta kaldım, iki kutu 32gr 9 numara fişek almıştım,poligonda vursan92a ile deneme fırsatım oldu,performansını begendim,ses makul,tepki sert  sayılmaz...barut kalıntısı bırakmıyor...25 li kutusunu 12,500 e aldım,çok daha uygun fiyatlarada bulunabilir,fiyatına göre kaliteli olarak degerlendiriyorum...avda hiç kullanmadım bunuda söylemiş olayım...tşk

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Ozan KAYGISIZ

• *
« Yanıtla #71 : 14 Haziran 2009, 11:51:40 »
manisadan selamlar bu sezon üvegik bıldırcın ve lökeşeye atacagım fişek  YAF CHEDİT hem hesaplı hemde kaliteli keklikte denemedim.YAF ın fabrikasına gidip üretiminde gezme fırsatım oldu piyasadaki fiyatı uçmuş fişeklerden daha kaliteli üretim yaptıgını gördüm.üretim şefi öner beylede tanışıp iyi dost olduk fab. bilgi almak istersen öner beyin numarası 0266 266 13 00  dahili 117 selamlar yeni sezonda kazasız belasız avlar ...
Ozan KAYGISIZ 1979/ MANİSA
KARAKÖY AVCILIKveATICILIK
SPOR KULÜBÜ 2. BAŞKANI   

Çevrimdışı Hüsrev KAHRAMAN

• *
  • avlar her zaman benim attığım yerden geçmiyor...
« Yanıtla #72 : 14 Haziran 2009, 22:48:05 »
Alkan bey *YAF*-in 24 gr. trap fişe kleri kısa mesafede çok etkilidirler.Saçması az ama barutu çok olduğu için  ve seri bir atış gerçeklişiyor.Üveyik avında ben onları kullaniyorum.KOVANLAR CHEDIT orijinal olup dolumu TÜRKİYEDE yapılıyor.Lisanslı sporcuya toptan aldırın hesaplı oluyor.Sadece onlar alabiliyor spor fişeklerini ucuza.RASTGELE
Hüsrev KAHRAMAN
1964- Bursa-İnegöl

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #73 : 18 Haziran 2009, 17:02:30 »
güvenilir bir bayi yaf ın bizim atıp memnun kalmadıgımız fişeklerin barutlarını degiştirdigini söyledi,jk4 e geçiş yaptılar dedi,kısa konçlu sarı renkteki fişeklerini gösterdi bunlar jk4 lü yeni üretim fişekler dedi,almadım,denemedim tşk

VEFAT ETMİŞTİR

• *
« Yanıtla #74 : 29 Haziran 2009, 16:37:39 »
Avcı ve atıcı arkadasların dikkatine;

YAF 12 cal. 30 gr - 31 gr - 32 gr - 33 gr ve 34 gr avfişeklerinde keçe tapalı av fişek üretimine başlanmıştır.En kısa zamanda internet sayfamızda ve avcı sitesiden fişeklerimizi takip edebilirsiniz

Bilgilerinize...

www.yavascalar.com
İsmail BOZKURT
1983 BALIKESİR