sevgili süleyman aydın kardeşim seçim hakkı kişilere aittir karalamak biraz ayıp kaçıyor.istediğiniz fişeği tercih edebilirsiniz ama yazdığınız şekilde yorum çok yakışıksız olmuş ayıp siz değerli avcılara yakışmıyor bu tarz hareketler.
üretilen fişeklerin ne şekilde ve hangi teknoloji ile üretildiğini görmemişsiniz anlaşılan bir gün sizi fabrikaya davet ediyorum birlikte gider görürsünüz hem orada gelen misafire vasfı ne olursa olsun saygı ,sevgi ve ilgi alakalı karşılıyorlar.
birçok avcı arkadaşım gibi 3 yıldır tüm avlarımda YAF kullanıyorum çok kez doğu avlarınada gittim çokda iyi avlar yaptım ege bölgesi avcılarındada bu avlarımın bir kısmını resim attım incele müsait olursan ben çok memnunum 11 87 remington kullanıyorum hiç sorunsuz YAF atıyorum.
elbette beğenmediğin yönleri size göre olabilir ama bunu eleştiri olarak yazarsanız bizleri çok memnun edersiniz bizde size yardımcı olmaya veya bir hata görürsek üründe düzeltme yoluna gideriz sizce böylesi daha doğru olmazmı?
birde bi arkadaşımız yaf kötü forza daha iyi fiocchi gibi demiş bu ürünler de yaf ile aynı üretim forza yada yaf aynı yaf markasına rahatsızlık varsa bilemem .
h.deniz arkadaşım yorumunuza teşekkür ediyorum sezonda rasgele bol avlar inşallah.