Öncelikle tüm avcı dostlara selamlar,
Bu yıl dördüncüsü yapılan yarışmada emeği geçenlere, destek olanlara, katılanlara ve izlemek için oraya gelen herkese bir avcı olarak teşekkür etmek istiyorum.
Av Tutkusu Dergisi olarak oradaydık ve dergi olarak üzerimize düşen; öncesinde okuyucularımızı bilgilendirdik ve sonrasında yarışma sonuçlarına ve fotoğraflarına Mayıs sayımızda yer vererek yerine getireceğiz.
İsmim geçtiği için açıklama yapma ihtiyacı duydum. Ben kendi şahsi kameramla yarışma sonrasında katılan veya katılamayıp görüntüleri izlemek isteyen kişilere bu imkanı sunmak için çekim yaptım. Bu çekimleri düzenleyip EYHAF'a verecegim ve nasıl uygun görülürse o şekilde izlemek isteyenlere EYHAF tarafından ulaştırılır. Bu çekimlerden maddi olarak hiçbir beklentim yoktur, ben sadece içimden gelerek yaptım.
Yarışmanın son günü Sayın Ali Bürkev, gitmek zorunda olduğunu ve devamını çekmemi istedi. Ancak ben yanımda götürdüğüm 3 kasetin sonuncusunu kullanmaya başlamıştım. Daha öncesinden bilgim olmadığı için yanımda yeterli kaset yoktu ve ödül töreninde maalesef kasetim bitti. Ancak ben çektiğim fotoğrafları video haline getirip ödül töreninden görüntüleri vereceğim. Bir yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için bu açıklamayı yapma gereği duydum.
Çekimleri tek başıma yapmadım, bu konuda bana yardımcı olan Onur Çaylı ve Burak Kabakcı'ya teşekkür ederim.
Ayrıca Cüneyt Bey, dergiden nasıl bir fayda beklediğinizi merak ettim? Kendi dergimiz adına tam 11 yıldır birçok bilgilendirici yazıyı okuyucumuza ulaştırdık. Size nasıl faydalı olabiliriz? Gerçi sizde köpek satmak istediğinizde dergiden faydalanmaya çalışmıştınız sanırım yeteri kadar fayda sağlayamadınız..