gelelim en son final sahnesine isimlerini yazdıran, ve belkide avlaklarda hiç mankeleri olmayan ve attığını vuran veya deviren,yada meraların tozunu atan dostların,belkide hayatlarında ilk kez yaşadıkları poligon sahnesi içersinde kimin nasıl atıığını ve atarken neler yaşadığını belki daha iyi anlamışlardır.
yiğitliğe b.. sürmeden ve fazla kurcalamadan:)

ama ardında beni o kadar izleyen var yav ya beceremezsem derken ayaklarının titrediğini ellerinin içinin terlediğini,geri dönerken yüzlerindeki kırmızılığı kimsenin görmediği, kaçan bir ördeğin gidişinde ardında bıraktığı o vekkeek keek keek seslerini andıran MANKEEEEE seslerini duyduklarında aslında neler duyduklarını yaşamak için neler verirdim neler diyen ve gelemeyenler bile kıskanmıştır eminim orda olup atış yapabilme şansını yakalayan dostlarımızı.
onlar için belkide bir ilkti,umarım son olmayacaktır.
aslolan paylaşmak değilmiydi,ordaki havayı,ordaki coşkuyu,oradaki heyecanı,orda olup aynı havayı solumak bile birşeydi ve bizler onu başardık,üstelik o yoğunluğa rağmen kazasız belasız bir şekilde sonlanan sayfamız.com;avlakforum.com adına denilerek çıkılan yolda; oysa bursalı üye,sponsor,klüp yönetimi,madden katılan,manen yıpranan,emeğine heba olurcasına çırpınanların yüz akı ydı oysa sonunda yaşanan mutluluk ve huzur.
söz yeter artık ben sustum;buyrun asıl seyirliklere...
öncelikle tebrik ediyorum oraya çıkıp atarım kardeşim diyebildiklerine,ve medeni cesaretlerine...

saygılarım ile...
bundan sonra vereceğim fotolar için sorumluluk bana ait değildir biline:)