selamlar dostlar;
öncelikle ikincisine katılabildiğim sayfamız com un avlakta buluşmasına bunada şükür diyerek yaradana öncelikle,ardından emeği geçen gerek kemalpaşa klüp idaresine ve emeği geçen bursalı gönül dostlarına,özellikle isim yazmayarak bahsediyorum zira unuttuğum isimlerin gönülleri kırılır diye korkumdan dır,
gelenden de katılandan da emeği geçenden de allah razı olsun.
buluşmaya kızım ve oğlumla demiştim öylede oldu ve aramızda şarköylü olduğunu söylediği halde bandırma dolaylarında otostop la yol çeviren bi resmi görevli yi (serdar bakal) de arabaya atarak yola devam ederek olay mahalline biraz geç katıldık ama:)
:)12 saat kadar önce:)
yıldızlı bi süit sözü vererek beraber kalmaya ikna edebildiiklerimden sonra sabahı diri ederek gprs den koordinat vererek beklentilerimın hayali ile sabah çorbasına kalk borusu ile uyandık:)
biz sabah çorbası çayı derken buluşma noktasına halen gelişler devam ederken,yapılan listeleme sonucu biz ilk postada ava girmekle onurlandık.yukarda biz avda iken poligonda olanlar olmuş neler kaçırmışık neler:)
ava gelince o ayrı hengama valla,ben söyleyeyim siz dinleyin.3 tü 4 yazıldım:) ilk beleş sülün uzak ta geçse ya tutarsa diye atım olmadı,kızımın ilk 2 fermasında vurduğum 2 sülün,bi beceremediğim le ettimi 3 bide kaçan oldu 4,bide ormancı fermasında vurulamayan kaçan var etti 5,bide öyle olmaz böle olur size güvenemem deyip kızımın silah atılmasına izinverilmeyen sülünlerden diri yakalayıp getirmesi ile 4 yazılan sülüne karşılık 6 sülün görüp 3 üne sahip olabildik; ilk sülün avımız olmasına rağmen.bana sorarsanız herşeyin ilki unutulmazmış, benim ve arabamızda olan avcıların da kanımca öyledir.
gerek av gerekse buluşma adına, ben tüm dostlarımdan hoşnutum,ama bi şık hariç:)
bu konuda ön bahçe ile arka bahçe iç içe girmiş ben de düz yazıyorum ve fotoları atmaya başlıyorum sağlıcakla kalınız.
buyrun seyre...
dostlar,fotolar 80 küsür tane olunca hepsi ni atmak görgüsüzlük olurdu:)bunlar genel panorama şeklinde olanlar.
devamı için lütfen alta tıklayınız...
http://hunter22vthunter.spaces.live.com/photos/cns!C55C2FF5FBD3EFB3!4559/video işini sayın ayhan erbay kaptan halledecek,bi saf kan oranj drahzartter klasiği gibi oldu ya neyse:)
saygılarımile...