Gönderen Konu: Av köpeği alım satımı ile ilgili  (Okunma sayısı 497 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Abdullah GÜLTEPE

• Müdavim Üyemiz
Av köpeği alım satımı ile ilgili
« : 23 Şubat 2025, 01:00:16 »
Av köpeği almak isteyen arkadaşlar, lütfen bu konuda dikkatli olun yerinde denemediğiniz bir köpeği asla almayın otobüsle gönderirim beğenmezsen geri getir gibi palavraları kanmayın av köpeği kendi merasında sahibiyle denenir av yapıyorsa alınır yapmadıysa riske girmeyin geçen kendi arkadaşımızın köpeğini denedik sahip falan seçmiyor siz götürün deneyin ben yorgunum dedi kendi merasına saldık av yapmadı ufaktan gezdi onuda beğenmedik almadık, 10 yıl kadar önce kendisine bu forumda  aktif üyeydi herhalde ozamanlardan sonra forumdan da ayağını kesti sakarya karasulu ümit Yaşar berberoğlu  ozamanlar muhabbetimiz var bir kaç köpek aldık verdik fena çıkmadı en son bana bir köpek lazım oldu arkadaşımdan aldığım köpek tek av yapmadı onun yanına köpek lazım ümit Yaşar bende var dedi tamam abi dedik o zaman 500 tl asgari ücretle kıyasla 10 15 bin gibi bir para yapıyor anlaştık sabah oraya vardık arıyoruz arıyoruz telefon açılmıyor öğleye kadar bekledik neredeyse geri döneceğiz öğleden sonra aradı cenazemiz vardı dedi bizde o zaman için inandık yiğenle köpeği gönderiyorum biz cenazedeyiz parayı ona ver köpeği al dedi bizde başınsağolsun dedik köpeği aldık döndük sonra köpek boş teneke çıktı aradım kaç defa köpeği geri almadı parayıda vermedi ben köpeği bedavaya arkadaşa verdim onlarda da av yapmadı ne yaptılar bilmiyorum, yani diyeceğim bu köpek parası ne kadar tatlıysa insanlar köpek parası için 5 10 bin için bile o kadar çirkinleşiyorlar şerefini haysiyetini satıyorlar, yaşıyorsa hastane masrafı olsun o para, inanki o parayı borç olarak istese abisi durumum iyi değil veremiyorum dese canınsağolsun der geçerdim ama ben taaa 250 km yolu araba ayarlayıp ne umutla gittim sırf onun lafına güvenip, şunu anladım arkadaşınız bile olsa güvenmeyin arkadaşıma köpek bıraktım avını yap bakıver dedim sadece kızanda ben kendi istediğim köpekle çiftleştşrecem haber ver dedim, köpek kızan olunca kendi köpeği ile çiftleştirmiş bana da fatkedemedim çoban köpeği ile çiftleşti dedi bende yavrular olmadan dişiyi aldım elinden yavruları kendim dağıttım hepsi av köpeğiydi oda bana sordu yavrular oldumu diye yavru isteyecekti oldu hepsi çoban köpeğinden dedim birşey diyemedi onun söylediğinin yalan olduğunu ben biliyordum oda benim söylediğimin yalan olduğunu biliyordu çünkü kendisi çiftleştirdi ama kendisi yalan söylediği için birşey diyemedi, diyeceğim şuki bu avcıyım diyenlerin bir çoğu kaypak üçkağıtçı olmuş bu camia gitgide bozuluyor ona göre tedbirli olun, en yakınımızdakiler böyle yaparsa yabancı neler yapmaz
  • baikal mp 153 0tomatik
  • yıldız p71 otomatik
  • turkuaz sn12 otomatik
  • akdaş ah 212
Abdullah GÜLTEPE 1984 KARABÜK-İSKENDERUN/HATAY
 Tel: 05354083156

The following users thanked this post: Abdullah ORUÇ, Gökhan AKDOĞAN

Çevrimdışı Abdullah ORUÇ

• Müdavim Üyemiz
  • "Yaradılanı Sev, YARADAN'dan Ötürü"
Ynt: Av köpeği alım satımı ile ilgili
« Yanıtla #1 : 25 Şubat 2025, 22:43:52 »
Çok dertliymişsin beee adaş...

bende bi arkadaş ile köpek aldım. ben beraber alacaz zannediyom. "üzerimde para yok sen ver ben sana haftasonu verem" dedi. verdik aldık.
Neyse haftasonları, aysonları geldi geçti.. yalancının biri olduğunu anlayınca ben uzaklaştım. köpeği sattı. "parasını bölüselim" dedim. "ben o kadar masraf yaptım " dedi...

velhasılı... ince eleyip sık dokumak gerek. insanın canı sıkılıyor.

ömür boyu küfür edeceği tatsız anılara sebep oluyor...
  • Armsan Phenemo 28" - 21" Barrel
  • BH Best Arms 24" - 22" Barrel
Abdullah ORUC
 1982 BURSA

"Yaradılanı Sev, YARADAN'dan Ötürü"

Çevrimiçi Abdullah GÜLTEPE

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Av köpeği alım satımı ile ilgili
« Yanıtla #2 : 27 Şubat 2025, 03:24:44 »
Adaş benim burada yazdıklarım sadece insanlar uyanık olsun diye araba alırken nasıl yanına gidip expere gösteriyorsan köpeğide o şekilde gidip almak gerekiyor uzaktan gönder gelsinle olmuyor.
   Verdiğim örneklerden yada anlatmadıklarımdan dertlimiyim evet ama para kaybettiğim için değil insanların bu tür davranışları şerefsizlikleri yüzünden ben tüfek alırken kaç defa beğenmedim geri gönderdim satıcıya dedim zararın neyse benden kes ben o paralara kesinlikle acımıyorum ama elindekinin köpek olsun tüfek olsun kötü olduğunu hiç iş görmeyeceğim bildiğin halde nasıl 3 kuruşa tenezzül edip satıyorsun  nasıl o kadar aşağılık olabiliyor insanlar onu anlayamıyorum,  geçen yıl mecburiyetten çokta uygun fiyata köpeğimi satmak zorunda kaldım genç bir avcı arkadaş bir kaç kişi dolandırmış bunu da denemek istedi orda deneyecek kimse yok köpeği al kapına bağla 1 2 hafta sonra sal benim köpeğimi bilirler ordaki avcılarada sor dedim beğenmezsen de getir köye bırak zaten getiremezsin köpek iyi dedim 1 hafta  sonra köpeği salmış sabah 8 9 gibi telefon çaldı abi iban at parayı göndereyim  diye, kötü olsa ben yerin dibine girerim utancımdan adamlar bile bile sahtekarlık yapıyor bu tür sahtekarlarada hala bizim millet düşüyor genç arkadaşlara tecrübesi olmayanlara bir nebze olsun faydası olursa diye yazdım, yinede bazı arkadaşlar kazık yiyerek tecrübe etmek isteyebilir onlarada yapacak birşey yok.
  • baikal mp 153 0tomatik
  • yıldız p71 otomatik
  • turkuaz sn12 otomatik
  • akdaş ah 212
Abdullah GÜLTEPE 1984 KARABÜK-İSKENDERUN/HATAY
 Tel: 05354083156