Av köpeği almak isteyen arkadaşlar, lütfen bu konuda dikkatli olun yerinde denemediğiniz bir köpeği asla almayın otobüsle gönderirim beğenmezsen geri getir gibi palavraları kanmayın av köpeği kendi merasında sahibiyle denenir av yapıyorsa alınır yapmadıysa riske girmeyin geçen kendi arkadaşımızın köpeğini denedik sahip falan seçmiyor siz götürün deneyin ben yorgunum dedi kendi merasına saldık av yapmadı ufaktan gezdi onuda beğenmedik almadık, 10 yıl kadar önce kendisine bu forumda aktif üyeydi herhalde ozamanlardan sonra forumdan da ayağını kesti sakarya karasulu ümit Yaşar berberoğlu ozamanlar muhabbetimiz var bir kaç köpek aldık verdik fena çıkmadı en son bana bir köpek lazım oldu arkadaşımdan aldığım köpek tek av yapmadı onun yanına köpek lazım ümit Yaşar bende var dedi tamam abi dedik o zaman 500 tl asgari ücretle kıyasla 10 15 bin gibi bir para yapıyor anlaştık sabah oraya vardık arıyoruz arıyoruz telefon açılmıyor öğleye kadar bekledik neredeyse geri döneceğiz öğleden sonra aradı cenazemiz vardı dedi bizde o zaman için inandık yiğenle köpeği gönderiyorum biz cenazedeyiz parayı ona ver köpeği al dedi bizde başınsağolsun dedik köpeği aldık döndük sonra köpek boş teneke çıktı aradım kaç defa köpeği geri almadı parayıda vermedi ben köpeği bedavaya arkadaşa verdim onlarda da av yapmadı ne yaptılar bilmiyorum, yani diyeceğim bu köpek parası ne kadar tatlıysa insanlar köpek parası için 5 10 bin için bile o kadar çirkinleşiyorlar şerefini haysiyetini satıyorlar, yaşıyorsa hastane masrafı olsun o para, inanki o parayı borç olarak istese abisi durumum iyi değil veremiyorum dese canınsağolsun der geçerdim ama ben taaa 250 km yolu araba ayarlayıp ne umutla gittim sırf onun lafına güvenip, şunu anladım arkadaşınız bile olsa güvenmeyin arkadaşıma köpek bıraktım avını yap bakıver dedim sadece kızanda ben kendi istediğim köpekle çiftleştşrecem haber ver dedim, köpek kızan olunca kendi köpeği ile çiftleştirmiş bana da fatkedemedim çoban köpeği ile çiftleşti dedi bende yavrular olmadan dişiyi aldım elinden yavruları kendim dağıttım hepsi av köpeğiydi oda bana sordu yavrular oldumu diye yavru isteyecekti oldu hepsi çoban köpeğinden dedim birşey diyemedi onun söylediğinin yalan olduğunu ben biliyordum oda benim söylediğimin yalan olduğunu biliyordu çünkü kendisi çiftleştirdi ama kendisi yalan söylediği için birşey diyemedi, diyeceğim şuki bu avcıyım diyenlerin bir çoğu kaypak üçkağıtçı olmuş bu camia gitgide bozuluyor ona göre tedbirli olun, en yakınımızdakiler böyle yaparsa yabancı neler yapmaz