Gönderen Konu: Huğlu renova Bilgi  (Okunma sayısı 99 defa)

Yağız KAYA, Ercan KOÇ ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Ercan KOÇ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Huğlu renova Bilgi
« : 14 Kasım 2024, 18:55:31 »
Mrb arkadaşlar. İkinci bir tüfek almayı düşünüyorum. Bir kaç marka vardı aklımda en sonunda Huğlu renova almayı düşünüyorum. namlu iç çapı geniş olduğunu biliyorum o da beni düşündürmuyor değil penetrasyonu dar namlulara göre azalma yaşar diye. Renovasi olup başka tüfeklerle de avlanan avcı arkadaşlar bilgi verirse sevinirim av performansi hakkında. 
1986 ORDU

Çevrimiçi İbrahim TURAN

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
Ynt: Huğlu renova Bilgi
« Yanıtla #1 : Bugün, 10:00:58 »
Renovayla baya av yaptım. Alışana kadar yada huyunu suyunu öğrenene kadar çok canımı yaktı. Çok avı kaçırdım. Keklik için konuşuyorum Kars'ta 3 şok 34 gr 5 numara ile ava başladım. Vurabildiğim çaput ama vuramadığım daha çoktu. Remington bp rc Winchester her türlü Avrupa fişeğini denedim başarılı olamadım. Sonra Allah razı olsun Kayseri Avcılık Derneği Başkanı Murat Develioğlu abimle görüştüm.

Gramajı düşür saçmayı incelt dedi. 32 gr 7 numara saçmayla çok güzel avlar yaptım. Hemde yerli fişekler ile. Yanımda franchi ve Browning ile avlanan arkadaşlarım bile performansına şaşırdı.

Kısaca ben renovayla poze için önerilen fişek ve gramajlarıyla performansı yakaladım çok memnunum. Herkesinde doğrusu kendine göre farklıdır.

Rastgele
  • HUĞLU RENOVA
1994 - Kars