Eğer bu av işini uzun yıllar yapacaksanız kendi fişeğinizi kendiniz doldurun derim.yerli üretici her zaman malzemeden kısar,siz 34gram diye alırsınız,eve gelir keser, hassas terazide tartarsınız 33gram saçma çıkar içerisinden,veyahut 34gram saçmaya 1.80gram csb1 barut konulması gerekiyordur,adamlar 1.55gram koyar,tapa yada kovanın kalitesiz olanını kullanır,bu verdiğim örnekler dahada çoğaltılabilir.Siz kendiniz evde doldurursanız,saçma ağırlığını,barut çeşidini ve miktarını,kapsül ve tapa çeşidini o anki av şartlarına göre ayarlar ve böylece yerli fişek fiyatına avrupa fişek kalitesinde fişek elde etmiş olursunuz.hatta avrupa fişekten daha iyi fişek elde edersiniz çünkü o anki hava durumuna,avlanacagınız bölgenin rakımına,kullanacağınız tüfeğe göre fişek dolduruyorsunuzdur.