Bende ilgiyle izliyorum.
Yüzü eskiyen ve ortalıkta belkide bir lokma ekmek için reklam peşinde koşan sözde sanatçıyım diyen karektersizleri.
Bende izliyorum
yangından önce sefa sürerken yangınla birlikte arkasına bile bakmadan bacakları kıçına vurarak kaçanları
Bende izliyorum
Bir kova su taşımak ya da bir birlik mesajı vermek yerine bu zor zanlarda el altından siyaset yapanları,bu yangını bir siyasi malzeme fırsatı olarak görenleri
Bende izliyorum
Yerli ,yörük kadınları can siparane şekilde yangınla canları pahası na mücadele ederken birilerinin yangına karşı viskilerini duyarsızca yudumlamalarını
Bende izliyorum
Bu ülkede birlik,beraberlik ruhunun her geçen gün biraz daha yok olduğunu üzülerek izliyorum bize neler oluyor ?
Kısacası daha izlediğim bir çok şey var ama yazsam buraya sığmaz belkide bir çok kişi de anlamaz.
Bu yangınlarda mücadele sırasında yetersiz kalındıysa ,kişi,kurum,yetkililerin ve bu şuçu işleyenlerin hepsinin cezalandırılmasını istiyorum.
Ama herşeyden çok istediğim bu vatanın hepimizin yurdu olduğu,birlik ve beraber olarak birbirimize sımsıkı sarılmamız gerektigini,yaralarımızı sarmak varken bunu bir siyasi malzeme yapmanın zamanı olmadığını ve biz bize yetebiliriz deyip zor durumdaki birilerine el uzatabilmeyi istiyorum.
Ve karınca misali taşıdığı suyla yangını söndüremesede en azından tarafım belli olsun diyerek mücadele edebilen insanları görmek istiyorum.
Galiba ben çok fazla bişeyler istiyorum...