Naim Bey, bu konuda kesinlikle haklısınız. Bu tür ilgisizlikler hangi firma olursa olsun, onları uzun vadede olumsuz olarak fazlası ile etkiler. Örneğin ben gelen çantanın içinde sadece tüfeğimi değil, tüfeği denediklerini gösteren bir atış deneme kağıdı görmek isterdim. Namlu iç çapının ölçülüp yine bir not olarak bırakılmasını isterdim.
Dediğim gibi kalkıp kilometrelerce yol gittim, ölçü aldılar; deneme tüfeği de olsa bu ölçülerin sağlamasını yapmak için bana atış yaptırmalarını isterdim. Yine ortopedik dipçik pedi istedim, bizde yok dediler; ejektörsüz olsun dedim, olmaz dediler. Uzun vadede kar yapmak isteyen esnaf, bazı fedakarlıklarda bulunmalı. Sizde ortopedik ped mi yok, sipariş verin, müşteriye ücreti karşılığında verin ama isteği yerine gelsin. Hunter modeli ejektörsüz oluyorsa, hunter lüx neden olmasın?
Müşteri ısrarla dipçik deseni istiyorsa ve söz veriyorsan not al, unutma. Tüfeğini bitirip göndermeden önce bir kontrol et, her şeyi tam mı? Tüfeğin dipçiğine askı kayışlığı yapıyorsun ama namluya yapmayı unutuyorsun. Demek ki yeterli kontrollerden geçmiyor bu tüfek. Umarım tüfek avdaanlatıldığı gibi çıkar veya namlu ile ilgili problemler yaşamayız. Gerisi onlarla ilgili.