Gönderen Konu: huğlu 103 de  (Okunma sayısı 792 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kagan ÖZTÜRK

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
huğlu 103 de
« : 28 Aralık 2020, 21:53:26 »
öncelikle herkese merhabalar aranıza yeni katıldım

bugün evraklarımı tamamlayıp emniyete teslim ettim. 1 hafta içinde satın alma belgem çıkar diye düşünüyorum..huğlu 103 de süperpozemi satın aldım. birde yanında extra 61 sabit 5 şoklu slug namlu sabit v gezli sipatiş ettim. üretimde görünüyor şu anda. normal 61 namlu şerit gezmiş ben özellikle sabit v gez istedim.

almamdaki amaç torunlarıma hatıra ve askerdeki 1000 civarı g3 atışlarımı anımsamak. ilk maksatım tek kurşun atışları olmakla beraber ilerde avada merak salarsam diye aldım. 71 namlu av için ideal sanırım mobil şoklu. slug namluda tek kurşun atışlarında tatmin eder umarım.

bu tüfek hakkında kıymetli bilgi ve fikirlerinizi bekliyorum.özellikle 61 slug namlu ve tek kurşun atışları için ve fişek önerilerinizi.şimdiden saolun.
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2020, 22:02:31 Gönderen: Kagan ÖZTÜRK »
  • huğlu 103 de 71\61 namlu
1989-edremit\bkesir

Çevrimdışı Aydın MERİÇ

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
Ynt: huğlu 103 de
« Yanıtla #1 : 30 Aralık 2020, 18:10:24 »

Hayırlı olsun ,  slug namlu için biraz daha kısa bir tercih yapabilirdiniz. 71 cm namlu birçok av için idealdir. Ben tercih edecek olsam slug namluyu 51 cm tercih ederdim. keyifli atışlar dilerim.
  • Stoeger P3500 - Pompalı (Combo Namlu)
  • Derya MK-12 - Yarıotamatik
  • Yıldız SPZ 36 ME - Süperpoze
  • İmpala Plus - 56 Slug namlu
  • Chiappa Double Badger - Kırma Poze
  • Huğlu - Çifte (Babandan kalma)
1985-İstanbul

The following users thanked this post: Kagan ÖZTÜRK

Çevrimdışı Kadir YAMAN

• *
Ynt: huğlu 103 de
« Yanıtla #2 : 01 Ocak 2021, 14:31:36 »
Öncelikle bir 103 DE kullanıcısı olarak hayırlı olsun diyorum. Ben yaklaşık 3 yıldır toplam 7 koli saçma ve en az 200 adet tek kurşun attım bu tüfekle. Benim tüfeğimin sadece 71 cm mobil şoklu namlusu var genel olarak memnunum ama şimdiki aklım olsa dipçik ölçülerime göre yaptırırdim. Biraz ağırdır ama mekanizma ve ejektörler hiçbir sıkıntı çıkarmıyor çok düzgün çalışıyor o yüzden ağırlığı takmıyorum pek. Kurşun önerim ise kesinlikle yerli kurşunlarda yaf speedy, meca rifled slug yada jet balastar kullan ben diğerlerinden pek memnun kalmadım yerlide. Tekrardan hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız O0
  • 12 cal Armsan Phenoma Carbo 66
  • 12 cal Huğlu Koop 103 DE
  • 12 cal Huğ-San 191 A
  • 16 cal Huğlu Koop 202 B fix şok
  • Česka Zbrojovka CZ 75 B 9×19 mm
1998 - Kastamonu - Edirne

The following users thanked this post: Kagan ÖZTÜRK