0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Özgür abi hayırlı olsun güle güle kullan.Bende 66 namlusunu kullanıyorum.Genelde 4-3 şok kullanırım.Keklikte rc 28 gr ve bp mb 30 gr da çok verim aldım.32 gr ı çok nadir kullandım oda soğuklarda.
Hayırlı olsun
Hayırlısı olsun abicim kazasız belasız bol avların olsun. Tüfeği bende incelemiştim omuzladığımda çok iyi göze geliyordu. Akkarın namluları çok methediliyor fişek testlerini bekliyoruz phenomaya rakip olabilir...
Hayırlı olsun, kazasız belasız bol avlarda kullanırsınız inşallah
Bence grupmanlar gayet başarılı görünüyor abi 32 gram full şokla bu grupmanı her tüfek veremez diye düşünüyorum.
Kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun
Valla senin hızına yetişemiyoruz Özgür Hayırlı olsun,gülegüle kullan.
İsimleri olan tüfek markalarının tüfekleri karton kutuda göndermeleri kadar saçma bişey yok. Akkar yurtdışına daha çok satış yapıyor. Hepsinde tüfek çantaları var. Yurtiçine satış yapınca mı karton kutu oluyor?! Bide internet üzerinde bazı sitelerde fiyatlar daha uygun görünüyor. Bende Akkar almayı düşünüyorum da internet üzerinden mi alsam bayiden mi alsam kararsızım. Hayırlı olsun usta. Kazasız belasız kullan inşallah.
Hayirli olsun özgür bey bende almayi dusunuyrum fabrikayi aradim kisiye özel dipcik yapmiyoruz dediler standart mi aldiniz
Günler geçmek bilmiyor değilmi