Değerli dostlar bu sene sezon ortasında arkadaşımın iyi kandan gelme,fakat az ava gitmiş 2.5 yaşındaki kurzhaarını sahiplenmiştim.bana gelene kadar 10 tane ava gitmemiştir.arkadaşım belgeli ama çok az ava giden biri acemi.aşağıdaki topikteki sorunu hallettim.hatta arkadaşlarım bile şaşırdı gelişime, eğitim konusunda yardım isteyen isteyene
http://avlakforum.com/frm/index.php?topic=202652.0enik olarak köpek alıp yetiştirmek kolay ,bir çok köpek yetiştirdim. fakat yetişkin bir köpeği eğitmenin zorluğu hepimizin malumu
bu konuyu açmamdaki niyetim orjinal fikirler çıkabilir ve hatta tek bir kelime ufuk açabilir.
yaşadığım sorun suya girmekteki korkusu bende suya girip soktuğum halde paniklemesi ve teknik olarakta iyi yüzememesi,şöyleki yüzerken suya gitgide dik pozisyona gelip,panik yapıyor(ilerleyen günlerde video çekerim nasipse)
bu güne kadar hep herşeyi full köpeklerle avlandım,bu konularda biraz mükemmelliyetçi bir yapım var. yeni sezona kadar bu sorunu halletmem lazım allahın izniyle,yardımlarınızı ve hatta mümkünse ekstrem olanları rica ediyorum,saygılarımla.