Eline emeğine sağlık ağbey, patlama sesi farkı varmı peki, etki olarak bu mesafeden baya etkili görünüyor, ben daha önce saçma dolumunda denemiştim 1 grama 32 gram saçma ile yoğun bir grupman 25 metrede gayet etkiliydi, kurşun hiç aklıma gelmemişti gayet başarılı olmuş
Teşekkür ederim Mahmut Bey, patlama sesi düşük etki olarak 90 kg lik yetişkin bir domuzu kalp,kafa,omuga ve bayun hariç durduracak enerji(1350 joule) taşımıyor ama 100 lerce metre ötedeki bir insanı etkisiz hale getirecek enerjiyi taşıyor bu haliyle bile çok tehlikeli ben bunun saçma versiyonunuda yapıp forumda paylaşmıştım çok yoğun bir grupman yapıyor ve balistik tablosunda paylaştığım gibi üst vuruş oluşuyor 36 metrede saçmalar 76 cm çaplı dairenin üst yarısında toplanıyor.
Ellerinize sağlık Tevfik bey
Teşekkür ederim Sayın Türk.
Ellerinize sağlık tevfik bey, şu sıkıntılı günlerde bizlerle tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Ayrıca son atıştan önce size yaklaşan davarın çan sesleri de güzel olmuş. Doğada olmak gerçekten harika. Saygılar
Teşekkür ederim İsmail Bey,yağmur arası olunca bir kaç keçisi olan bir arkadaş hayvanları otlatmaya getirmiş atışları ben,o ve keçilerle beraber gerçekleştirdik😀
Eline Emeğine sağlık Tevfik bey. senden öğreneceğimiz çooooook şey var.
yaptığın denemeler ve eğitim videoları bizim için çok kıymetli.
Yakın zamanda arayacağım sizi. Birkaç sorum olacak.
Selametle...
Teşekkür ederim Abdullah Ustam beraber öğreniyoruz bende bu konularda çok bilgi sahibi değilim gerek Sabri Hocamızın paylaşımları gerekse yabancı sitelerden öğrendiklerimizi görsel hale getirmeye çalışıyorum bi nevi ispat niteliğinde ve daha anlaşılır oluyor.Bu aralar telefonun pil sorunu var umarım sorun olmadığı bir zaman dilimine denk gelir aramanız.
Saygılarımla.