Herkese merhaba; Daha önceleri silahların bakımı ve korunması adı altında konu içerisinde forum yöneticilerimizden Sayın: İbrahim Aysu bey'in yazısında Silah koruma gresi ve Silah Vazelin i hakkında ilk resimde atmış olduğum yazıyı gördüm burada her 2 ayrı ve farklı ürün olduğu yazılmış silah vaseline ve gresi olmak üzere öncelikle kendisine böylesine faydalı paylaşımları için teşekkür ediyorum. Benim ikilemde kaldığım nokta 2. resimde sağdaki üründe ballistol vaseline ibaresi geçiyor (yani bu ürün silah vaseline mi yoksa silah gresi mi?) fakat satın aldığım hatrı sayılır bir sitede aynı ürün için silah gresi diye geçiyor benim bu ürünü almamda ki 1. Amaç birbirine temas eden metal noktaların aşınmasını engellemek 2. Amacım ise kullanmadığım çifte av tüfeklerimin dış etkenlere karşı uzun süre korunmasını sağlamak yani ben 70 gr lık ballistol vaseline ürününü kullanım esnasında birbirine temas eden metal yüzeylerin aşınmasına karşı kullanabilir miyim yoksa seramik katkılı 200 ml Sprey ürünü kullanmam mı gerekir? Herkese değerli yorumları için teşekkür ederim iyi akşamlar...
JSN-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi