Hüseyin fişekte hangisini kullanıyosun tavşan ördekte? Arkadaşa yumuşak saçma fişek arıyoruzda tavsiyen?
Ulaş ustam yerli mi ? ithal mi?
Yerli fişek olarak Zuber kullanmaktayim kullanıp randıman alamayan da var csb yada a1 sp türü barut kullanıyor genelde csb li olanlar biraz daha sert mesco da kullandım Zuber ile birebir aynı malzeme kovan barut tapa hepsi aynı barut genelde + - 1.75gr civarı a1 sp ben bu fişekler ile iyi sayılabilecek atışlar avlar yapıyorum tapasi iki kanatlı ve genelde açılmıyor standart bir grupman dan biraz daha iyi grupman elde ediyorum yakın atmaya gelmiyor yeni üretilen sarsılmaza ait yaflardan kullandım saçması biraz daha yumuşak fena değil
ithal olarak( ithal fişeği çoğunlukla extrem şartlarda kullanıyorum ) yaklaşık 2000 yılından bu güne ne olduğunu bildiğim b&p yi tercih ediyorum yakın atışlar için b&p GB universal 32 gr bior da iyi iş çıkarıyor rc de aynı işi görebiliyor
Saçma numarasını tavşan ve yeşil grubu büyük ördekler için bulunduğum iklime ava atış mesafemide düşünerek 4 no tercih etmekteyim
Bu kombinasyonlar benim kullandığım tüfegin özelliklerine göre iyi uyum sağlamakta
Bunlarda Zuber fişeğininin tapa lari denemekte fayda olabilir Ratgele