Gönderen Konu: Rc 31 Gr Titano Hakkındaki Düşünceleriniz  (Okunma sayısı 8098 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Rc 31 Gr Titano Hakkındaki Düşünceleriniz
« : 19 Aralık 2019, 19:27:59 »
Merhaba herkese iyi akşamlar bugün almış olduğum toplamda 6 kutu rc 31 gr titano 5 numara av fişeği hakkındaki değerli görüş ve düşüncelerinizi almak istiyorum  kullanacağım tüfekler huğlu 202 b çifte ve sarsılmaz champion süper pozede kullanacağım  malum üzere kuzey ege lokasyonunda yaşadığım için havalar çok ılıman (Balıkesir /Ayvalık) acaba bunları ördekte kullanabilirmiyim şimdiden yorumlarınıza teşekkür eder iyi akşamlar dilerim.. Not : 4 kutusu arabada kaldı 2 kutusunu resimledim.

JSN-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
  • Huğlu 201 A Gr5 Engraved
  • Stoeger M3000 Peregrine 71 cm Şerit-61 cm Slug
1987 balıkesir

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Rc 31 Gr Titano Hakkındaki Düşünceleriniz
« Yanıtla #1 : 19 Aralık 2019, 19:50:28 »
Tek kelime muhteşem bir fişek.Bior olmasına falan aldanmayın acayip toplu atıbilen bir fişek.
Efsane bior varsa o da bu RC Titano dur.
Ördek avına da kullanabilirsiniz.Ama dediğim gibi çok açmıyor.
Dikkat etmeniz gerekir.
Akşam beki gibi yakın atışlarda sorun olabilir...

« Son Düzenleme: 19 Aralık 2019, 19:53:59 Gönderen: Suat ÇALIŞKAN »
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 19 Aralık 2019, 19:59:00 »
Tek kelime muhteşem bir fişek.Bior olmasına falan aldanmayın acayip toplu atıbilen bir fişek.
Efsane bior varsa o da bu RC Titano dur.
Ördek avına da kullanabilirsiniz.Ama dediğim gibi çok açmıyor.
Dikkat etmeniz gerekir.
Akşam beki gibi yakın atışlarda sorun olabilir...
Çok teşekkürler Suat abi normalde kutusunun 65 TL olduğunu duydum benim sürekli alışveriş yaptığım yer var Edremit 'te Kayalar Av diye sağolsunlar kırmadılar beni 6 kutu aldım yeğenimle ikimize acaba 3 kutu daha alıp yedeklesem mi siz böyle söyleyince ikilemde kaldım açıkçası.

• Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
1987 balıkesir

Çevrimdışı M.Burak METİLLİ

• *
« Yanıtla #3 : 19 Aralık 2019, 20:59:51 »
Butun tufeklerimde kullanirim hepsinde de cok memnun kaldim. En son aldigim beretta urika ile denedim onlada gayet iyi sonuc aldim. Ama sunu bilmeniz gerekir Suat abinin de dedigi gibi yakin gecen veya yakin kalkan avlarda sikinti yasayabilirsiniz. Bior gibi acmaz hizli bir fisektir. Kendi adima tavsiye ederim.
Mehmet Burak METİLLİ
1985 / SERİK / KOCAELİ

The following users thanked this post: Gökmen TAŞAR

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #4 : 19 Aralık 2019, 21:07:57 »
RC Titano denince Özgür ATAŞ aklıma geliyor  :)
@Özgür ATAŞ bak ''Kutsal fişek'' Titano mevzusu var  :)  :)
Çok meth edeni var,hiç kullanmadım,ilk fırsatta denemek istiyorum.
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

The following users thanked this post: Özgür ATAŞ

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 19 Aralık 2019, 21:51:01 »
Butun tufeklerimde kullanirim hepsinde de cok memnun kaldim. En son aldigim beretta urika ile denedim onlada gayet iyi sonuc aldim. Ama sunu bilmeniz gerekir Suat abinin de dedigi gibi yakin gecen veya yakin kalkan avlarda sikinti yasayabilirsiniz. Bior gibi acmaz hizli bir fisektir. Kendi adima tavsiye ederim.
Çok teşekkürler Burak bey değerli yorumlarınız için.

• Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
1987 balıkesir

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 19 Aralık 2019, 21:51:36 »
Erol bey merakla bekliyorum.

• Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
1987 balıkesir

Çevrimdışı Mahmut ÖZTÜZÜN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK = DÜRÜSTLÜK
    • http://img199.imageshack.us/img199/690/6094299.jpg
« Yanıtla #7 : 19 Aralık 2019, 22:43:33 »
Rc 30, rc32 ve titano da olan rc nin kendi sarıya çalan barutu artık kullanılmıyor d20 ye benzer yuvarlak yeşil disk bir baruta geçti, aldığım yeni nesil tüm rc leri elden çıkarttım, ayrıca rc 34 gramda bulunan f2 barutunda gramajında düşüş bulunmakta,
  • fabarm xlr compozit
Mahmut ÖZTÜZÜN
0 Rh + 1981 KONYA
Avcilik  bir yaşam tarzidir babadan oğula kalan mirastır

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 19 Aralık 2019, 22:50:24 »
Rc 30, rc32 ve titano da olan rc nin kendi sarıya çalan barutu artık kullanılmıyor d20 ye benzer yuvarlak yeşil disk bir baruta geçti, aldığım yeni nesil tüm rc leri elden çıkarttım, ayrıca rc 34 gramda bulunan f2 barutunda gramajında düşüş bulunmakta,
Mahmut bey merhaba yani artık eski rc lerde ki kalite kalmadı mı diyorsunuz?

• Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
1987 balıkesir

Çevrimdışı Mustafa ERTAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCI AVINI ALIR...
« Yanıtla #9 : 19 Aralık 2019, 23:17:20 »
Rc titano birçok kişinin kullandığı ve memnun kaldığı fişek ama bir ben bu fişekten verim alamadım huğlu renova doruk impactor ve 104 A süperpoze tüfeklerimde kullandım 3 ünde de verim alamadım ve hala 1 kutu tam ve 1 kutu yarım olarak dolabımda durur her tüfekte namluda istenileni vermiyor tüfeğine göre seçiyor ben bir türlü verim alamadım rc serisinden sadece sipe yi kullanıyorum..
MUSTAFA ERTAN

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 20 Aralık 2019, 00:07:41 »
😂duvara bantla yapıştırasım geliyor titanoyu Sanat eseri diye 100000 dolara satarız belki 😂 benim için titano efsane dir kaz hariç varmadığım avı yoktur yazın üveyikte kışın -5-7 şerde tahtalıda ,keklikte ,çullukta ,bıldırcında. Ördekte Harika performans alıyorum

Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

The following users thanked this post: Erol ÖZTÜRK, Engin FERAH

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 20 Aralık 2019, 00:37:56 »
duvara bantla yapıştırasım geliyor titanoyu Sanat eseri diye 100000 dolara satarız belki benim için titano efsane dir kaz hariç varmadığım avı yoktur yazın üveyikte kışın -5-7 şerde tahtalıda ,keklikte ,çullukta ,bıldırcında. Ördekte Harika performans alıyorum

Bunlar bugün aldığım titanolar ilk defa aldım acaba sizin kullandıklarınızla aynımı özgür abi bir farklılık yok değil mi bir kaç kutu daha alıp stok yapmayı düşünüyorum iyi akşamlar.

COR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
1987 balıkesir

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 20 Aralık 2019, 00:42:47 »
Bunlar bugün aldığım titanolar ilk defa aldım acaba sizin kullandıklarınızla aynımı özgür abi bir farklılık yok değil mi bir kaç kutu daha alıp stok yapmayı düşünüyorum iyi akşamlar.

İsmail bey bende manisada ikamet ediyorum titanolardan memnun kalmazsanız elinizdeki kalan tüm titanoları ben alabilirim 
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 20 Aralık 2019, 00:45:52 »
İsmail bey bende manisada ikamet ediyorum titanolardan memnun kalmazsanız elinizdeki kalan tüm titanoları ben alabilirim
Tamam abi deneme yapıcam eğer verim alamazsam size paslarım ben yarın 2 kutu daha alıyım.

• Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
1987 balıkesir

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 20 Aralık 2019, 00:47:40 »
Abi bu arada hayret ediyorum bior tapa bir fişek nasıl oluyor da bu kadar toplu grupman yapıyor hayret yorumlardan onu anlıyorum.

• Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
1987 balıkesir

Çevrimdışı Bilal AYDIN

• Müdavim Üyemiz
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
« Yanıtla #15 : 20 Aralık 2019, 01:44:29 »
Güzel fişektir lakin hemen açmıyor.Ben rc caccia 32 gr bior olanını kullanıyorum.oda aynı şekilde hemen açmıyor içinde 1.60 sarı renkli barut var bu yılın mahsülleri.Keklikte gayet iyi.

1988-Denizli

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 20 Aralık 2019, 02:06:40 »
Abi bu arada hayret ediyorum bior tapa bir fişek nasıl oluyor da bu kadar toplu grupman yapıyor hayret yorumlardan onu anlıyorum.

Değerli kardeşim
aynı ebatlardaki hedefe, aynı gramaj ve numaralardaki fişeklerle,aynı tüfekle test yaptım.
Birisi power tapa ,diğeri bior tapa.
Aralarında 36.5 m de % 8 fark çıktı.
Power tapa daha yoğun olsada 6/7/8 numara saçmalarda o mesafelerde bile bior tapa son derece yoğun bir grupmana sahip.
Denedik ,test ettik ,yazdık.
Bazıları bize güldü.Olmaz dedi dalga geçti.
Ama gerçekler inkarla değil, deneyerek test ederek çalışarak elde ediliyor...
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2019, 02:09:02 Gönderen: Suat ÇALIŞKAN »
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

The following users thanked this post: M.Burak METİLLİ, Bilal AYDIN

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #17 : 20 Aralık 2019, 02:26:03 »
Yazın üveyik avı öncesi yaptığım bir atış 66 phenoma 4 şok mesafe 36 mt fişek titano 7 no

Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Muhamed KARGI

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 20 Aralık 2019, 08:37:57 »
😂duvara bantla yapıştırasım geliyor titanoyu Sanat eseri diye 100000 dolara satarız belki 😂 benim için titano efsane dir kaz hariç varmadığım avı yoktur yazın üveyikte kışın -5-7 şerde tahtalıda ,keklikte ,çullukta ,bıldırcında. Ördekte Harika performans alıyorum

Özgür abi grupmanı kaç metrede yaptın?? Hedef boyu kaç. Bilgi verebilirmisin abi
  • Huğlu 202B (Çifte)
  • Huğlu 201 HRZ (horozlu çifte)
  • Kral Arms (Çifte)
  • Wizard Otomatik (4+1)
1988 - Yozgat

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 20 Aralık 2019, 09:40:16 »
Değerli kardeşim
aynı ebatlardaki hedefe, aynı gramaj ve numaralardaki fişeklerle,aynı tüfekle test yaptım.
Birisi power tapa ,diğeri bior tapa.
Aralarında 36.5 m de % 8 fark çıktı.
Power tapa daha yoğun olsada 6/7/8 numara saçmalarda o mesafelerde bile bior tapa son derece yoğun bir grupmana sahip.
Denedik ,test ettik ,yazdık.
Bazıları bize güldü.Olmaz dedi dalga geçti.
Ama gerçekler inkarla değil, deneyerek test ederek çalışarak elde ediliyor...
Suat abi dediklerinizden zaten zerre kadar şüphem yok aklın yolu birdir zaten fişek hakkında olumlu yorumlar duyduğum için konu açma gereği duydum.

• Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
1987 balıkesir

Çevrimdışı Cengiz ERCAN

• *
« Yanıtla #20 : 20 Aralık 2019, 09:55:15 »
SELAMALEYKÜM değerli ustalarım, hayırlı cumalar. Bir durum arz edecektim sizlere. Bu RC TİTANO fişeğinin bende çok methini duymuştum geçen yıl. Hatta kendime göre baya bi yüklü alım yapacaktım. Yalnız bir huyum vardır , her ürünün orijinali mi acaba diye bakarım almadan. Hele hele bu avrupa bir fişek ise. Haliyle bu dürtü alacak olacağım fişekler hakkında da geldi. Alırverişi yapmadan önce RC'nin resmi sitesine girdim. Baktım ki RC firması , TİTANO model fişeğini sadece 9 ile 11 numara saçma arası ve de üzerindeki "TİTANO" yazısını içi boş siyah renkli olarak ürettiğini gördüm ve şüpheye düşerek alışverişi yapmaktan vazgeçtim. Çünkü benim alacak olduğum fişekler de aynı İsmail Beyin fişeği gibiydi. İçi siyah dolgulu TİTANO yazılı ve 5 numara idi. Şimdi konuyu görünce tekrar baktım RC firması resmi sitesine ve halen fişek bilgileri, fişek resmi, fişek özellikleri vs. geçen yılda da gördüğüm gibi. Linki de burada buyrun :) https://www.rc-cartridges.com/rc_titano_open-146.html

Siz değerli ustalarıma soruyorum şimdi :) orijinal olup olmadığı yönünde hangisini baz alalım ? RC firmasının resmi sitesinde benim ürettiğim fişek bu demesini mi ? Yoksa piyasada gördüğümüz , İsmail Beyin ve çoğumuzun da aldığı bu fişekleri mi ?

Ülkemiz piyasasında bulunan RC TİTANO fişeklerinin ÇOĞUNUN orijinal olmadığı düşüncesindeyim resmi sitesine dayanaraktan. Peki benim düşündüğüm doğru ise piyasamızda bulunan RC TİTANO fişeklerini kim üretiyor :)
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2019, 14:08:22 Gönderen: Cengiz ERCAN »
1986 * KÜTAHYA *

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #21 : 20 Aralık 2019, 12:01:33 »
Özgür abi grupmanı kaç metrede yaptın?? Hedef boyu kaç. Bilgi verebilirmisin abi
36 mt mesafe 36*50 cm  mukavva  oldukça rüzgârlı havada yapıldı test
Özgür ATAŞ

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #22 : 20 Aralık 2019, 12:28:10 »

Özgür ATAŞ

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #23 : 20 Aralık 2019, 14:08:14 »
SELAMALEYKÜM değerli ustalarım, hayırlı cumalar. Bir durum arz edecektim sizlere. Bu RC TİTANO fişeğinin bende çok methini duymuştum geçen yıl. Hatta kendime göre baya bi yüklü alım yapacaktım. Yalnız bir huyum vardır , her ürünün orijinali mi acaba diye bakarım almadan. Hele hele bu avrupa bir fişek ise. Haliyle bu dürtü alacak olacağım fişekler hakkında da geldi. Alırverişi yapmadan önce RC'nin resmi sitesine girdim. Baktım ki RC firması , TİTANO model fişeğini sadece 9 ile 11 numara saçma arası ve de üzerindeki "TİTANO" yazısını içi boş siyah renkli olarak ürettiğini gördüm ve şüpheye düşerek alışverişi yapmaktan vazgeçtim. Çünkü benim alacak olduğum fişekler de aynı İsmail Beyin fişeği gibiydi. İçi siyah dolgulu TİTANO yazılı ve 5 numara idi. Şimdi konuyu görünce tekrar baktım RC firması resmi sitesine ve halen benim gördüğüm gibi duruyo fişek bilgileri, fişek resmi vs. geçen yılda da gördüğüm gibi. Linki de burada buyrun :) https://www.rc-cartridges.com/rc_titano_open-146.html

Siz değerli ustalarıma soruyorum şimdi :) Hangisini esas alalım ? RC firmasının resmi sitesinde fişek hakkında belirttiği bilgileri , fotoğrafları mı , benim ürettiğim fişek bu demesini mi ? Yoksa piyasada gördüğümüz , İsmail Beyin ve çoğumuzun da aldığı bu fişekleri mi ?

Ülkemiz piyasasında bulunan RC TİTANO fişeklerinin ÇOĞUNUN orijinal olmadığı düşüncesindeyim resmi sitesine dayanaraktan. Peki benim düşündüğüm doğru ise piyasamızda bulunan RC TİTANO fişeklerini kim üretiyor :)
Cengiz bey merhaba öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim doğruluğundan emin olmamakla birlikte bişi paylaşmak istiyorum herhangi bir ülkeye ihracat yapacak fişek firmaları Rc, BP VS. Ürünü gönderecek ülke ihtiyaçlarına göre yani 5 numara saçma mı isteniyor o şekilde üretim yapıldığını duydum sanki bu forumda buna benzer bişi okuduğum kaldı aklımda yanlışım varsa lütfen tecrübeli üyelerimizden yardım talep ediyorum teşekkürler.

• Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
1987 balıkesir

Çevrimdışı Cengiz ERCAN

• *
« Yanıtla #24 : 20 Aralık 2019, 14:18:09 »
Cengiz bey merhaba öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim doğruluğundan emin olmamakla birlikte bişi paylaşmak istiyorum herhangi bir ülkeye ihracat yapacak fişek firmaları Rc, BP VS. Ürünü gönderecek ülke ihtiyaçlarına göre yani 5 numara saçma mı isteniyor o şekilde üretim yapıldığını duydum sanki bu forumda buna benzer bişi okuduğum kaldı aklımda yanlışım varsa lütfen tecrübeli üyelerimizden yardım talep ediyorum teşekkürler.

Merhaba İsmail bey, ben teşekkür ederim. Böyle bir üretim şekli olup olmadığını bilmiyordum. Hiç de duymamıştım :) Ama düşününce de neden olmasın diyor insan olabilir yani :) Ustalarımız gerekli bilgiyi verdiğinde öğreniriz şimdi :)
1986 * KÜTAHYA *