Maşallah Tevfik abi yine atıcılık ve her zamanki üçten grupman oluşmuş elinde bu iş için tam istediğin barut kovan tapa kapsül v.s olsa ortaya neler çıkar neler gereken bilgi tecrübe yetenek fazlasıyla mevcut
Yanliz şöyle bir karabarutlu kurşun doldurup atsan görsel bir şölen izlesek yok sa karabarutu ben gönderiyim
Fişek anotomileri bölümünde paylaşılan numunelerin üretici üzerinde bir etkisi oluyor galiba başarılarının dilerim
Teşekkür ederim Hüseyin Bey,bu aralar malzeme konusunda sıkıntı çekmiyorum, sağolsun Temin av dan Tevfik Abi ne istesek bi şekilde buluyor ve iletiyor.
Avcılarımız gün geçtikçe daha fazla bilgi sahibi oluyor buda haliyle talebe dönüşüyor hiçbir firma bilinçli talebe kayıtsız kalamaz ve az çok yazılan çizilenide takip ettiklerini düşünüyorum.
Kara baruta gelince hatsan hariç bütün tüfeklerimi sattım hatsanda bakımda ilerleyen zamanlarda temin edebilirsem belki bi deneme yaparım.
Elinize sağlık güzel atışlar yapıyorsunuz takipteyim sizi Tevfik Bey.
Zuber Global Palla isimli kurşunu inceleme ve 50 metre üzeri deneme şansınız olur mu acaba? Şimdden teşekkür ediyorum.
https://www.karacaogluav.com/av-fisekleri/tek-kursun/zuber-global-tek-kursun.html
Teşekkür ederim Muhammet Bey, zuber bir yıl öncesine kadar çok istikrarlı dolum yapan bir firmaydı son aldığım bir kaç üründe saçma sapan barut oranları çıktı fotoğrafını paylaştığınız fişekten iki kutu aldım birinden s4 barut(1.10-1.40-1.50 gram)çıktı diğerinden 206 s barut çıktı istikrarlı olmayacağını düşündüğümden denemesini bile yapmadım lakin 1.75 s4 barutla doldurduğum aynı kurşunların 36 metre denemesini yaptım buda linki.