Sayın Avlak Forum Üyeleri ve Ziyaretçiler,
Retay olarak sizlerle 2017 tarihinden itibaren burada sizinle birlikteyiz. Tüfek projemize başladığımız ilk gününden itibaren sizlerle her türlü tavsiye, talep, öneri, şikâyet vb. konularında karşılıklı iletişim halinde olduk ve bu firma olarak bizim için çok değerli.
Firma olarak son 12 aylık periyodda üretim, yönetim ve yetki değişikliği gibi çeşitli konularda bazı aksaklıklarla karşı karşıya kaldı ve mayıs ayında ortaklıktan ayrılma süreci yaşandı. Mayıs ayı itibarıyla yeni yönetim, üretim ekibi ile yeni bir anlayışla devam etmekteyiz.
Bu sürede satış, servis, satış sonrası hizmet ve kullanıcılarımızla olan iletişimde aksaklıklar meydana geldi. Bundan dolayı sizlerden özür diliyoruz.
Bu süreçte ürünlerimiz ile sorun yaşayıp çözüm bulamayan veya cevaplanmasını istediği sorusu olan değerli üyeler bizlerle buradan veya aşağıdaki iletişim kanalları ile iletişime geçip bilgi alabilirler ve sorunları varsa çözüm bulmaktan memnuniyet duyacağımızdan endişeleri olmasın.
Dün tarihi itibarıyla aktif olarak kaldığımız yerden sizlerle buradan soru, tavsiye ve dileklerinize cevap veriyor olacağız.
Yeni projelerde yanımızda olmanız dileğiyle,
Teşekkür ederiz!