Avrupa tüfeklerin yerli tüfekten farklı ne acaba vurduğu avı alıp getiriyormu robist çifteyide kullandım baretta da kullandım yerlide kullandım tüfeğin arkasında iyi dur hiç bi fark yok ben arıza yaptığında konyaya yollarım en geç 2 haftada gelir sen bi el kundağı için aylarca beklersin değmez gidim onca para vermeye işçilikse valla yerli tüfekler daha estetik. Şu bi gerçek bizim tüfekçilerimiz browning gibi beratta gibi reklam yapamıyor ama kalite yönünden asla avrupa tüfeklerden geri kalmazlar
Avrupa tüfeklere ithalatta gelen vergiler hariç parasinı sonuna kadar hakediyor.Yerli tüfeklerin arıza durumunda tamiri daha kolaydır elbette fakat kalite olarak Avrupanın eline su bile dökemez.Bizim üreticilerimiz kâr amaçlı çalışyorlar.Ne estetik var ne işçilik var.Avrupa tüfekle yerli tufekleri işçilik ve kalite olarak karşılaştırmanız bile gerçekten komik😂
Eskiye nazaran yerli tüfeklerimiz bayaa gelişti fakat Avrupa seviyesine daha çıkamadılar.
Bundan 50 sene önce üretilmiş Rus Baikal Mu21-12'de bile çift tırnakli mekanizma varken daha bizim üreticilerin aklına yeni geliyor Sarsılmaz Vertu'dan bahsediyorum..
Tüfeklerimiz o kadar iyiyse neden bütün tüfeklerimiz kopya.Hep avrupa çakmalari.
Dönerbaşlığı icat eden Avrupa,Gazlıyı icat eden Avrupa.Bizim üreticilerin yaptığı sadece kopyala yapıştır onun bile hakkını veremiyorlar.
Bana Fiyat-Fayda açısından bahsetseniz anlarım ama Estetik,İşçilik ve Kalite olarak Avrupayla Yerliyi kıyaslamayın rica ederim.