Gönderen Konu: saniyede 1920 kare  (Okunma sayısı 1047 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emre BASKASKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
saniyede 1920 kare
« : 10 Kasım 2019, 18:36:44 »
Herkese merhaba

960 fps üzerine çıkabilen huawei mate 30 pro ile ilk denemelerimizi yaptık, cep telefon ağır çekimi ile uğraşanlar bilir bu çekim esnasında ekranda istediğimiz yere sürükleyebileceğimiz bir kare hareketli alanları tarayarak çekimi kendi başlatır, daha önceki çekimlerde bu otomatik mod ile rahatça tek kurşunları havada yakalarken bu sefer atış alanımızın farklı bir yer olması ve sanıyorum ki zemindeki renklerin de kırçıllı olup yeterince kontrast oluşturamaması neticesinden kare içinden geçen muhterem tek kurşunlarımız radara yakalanmadan devam ettiler :) bu sefer manuel mod a geçip 1 2 3 sayarak aynı anda tetik ceken arkadaşımla senkronize olma çabaları sonucu bir miktar telef ile 25 atışta bir tanesini denkleyebildik, bu hızda çekim süresinin sadece 0.5 saniye olması işimizi oldukça zorlaştırdı, keyifli seyirler

1978 istanbul

The following users thanked this post: Recep ERTUNÇ, Erol ÖZTÜRK, Adem COŞGUN, Özhan ÖZBAY, Enes Malik TEPE

Çevrimdışı Enes Malik TEPE

• *
Ynt: saniyede 1920 kare
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2019, 20:45:36 »
Çok uğraştırmış sizi anlaşılan.Emeğinize sağlık :D rastgele
  • Armsan Phenoma Carbo 76 cm
  • Huğlu Koop. 103FE 71 cm

1997
Tekirdağ/Van

Çevrimdışı Tevfik GÜN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 11 Kasım 2019, 02:38:31 »
Saygıdeğer Emre Bey, emeğinize sağlık ayrıca güzel günlerde kullanmanız dileğiyle yeni telefonunuz hayırlı olsun.
Siz bir şekilde çekim sorununu yada koordinasyonunu çözersiniz bundan eminimde benim beklediğim yenilik bir türlü gelmiyor şöyle 960 fps hızda en az 10 saniye çekim yapan özellik olsa harika olurdu o yüzden bu özellik gelinceye  kadar yeni bir alım yapmayı rafa kaldırdım ama uygun fiyatlı 960 fps çeken bir samsung denk gelirse belki fikrim değişir.
Sizlerden güzel videolar bekliyoruz, kolay gelsin.
1978 Eğirdir-Isparta

The following users thanked this post: Emre BASKASKIR

Çevrimdışı Mahmut ÖZTÜZÜN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK = DÜRÜSTLÜK
    • http://img199.imageshack.us/img199/690/6094299.jpg
« Yanıtla #3 : 11 Kasım 2019, 09:30:43 »
güzel çekim olmuş elinize sağlık, kurşun takla  atıyor sanki
  • fabarm xlr compozit
Mahmut ÖZTÜZÜN
0 Rh + 1981 KONYA
Avcilik  bir yaşam tarzidir babadan oğula kalan mirastır

Çevrimdışı Emre BASKASKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 11 Kasım 2019, 09:56:39 »
Saygıdeğer Emre Bey, emeğinize sağlık ayrıca güzel günlerde kullanmanız dileğiyle yeni telefonunuz hayırlı olsun.
Siz bir şekilde çekim sorununu yada koordinasyonunu çözersiniz bundan eminimde benim beklediğim yenilik bir türlü gelmiyor şöyle 960 fps hızda en az 10 saniye çekim yapan özellik olsa harika olurdu o yüzden bu özellik gelinceye  kadar yeni bir alım yapmayı rafa kaldırdım ama uygun fiyatlı 960 fps çeken bir samsung denk gelirse belki fikrim değişir.
Sizlerden güzel videolar bekliyoruz, kolay gelsin.

cok tesekkurler Tevfik Bey
1978 istanbul