Hüseyin Bey kardeşim, avın bol sezonun bereketli geçsin, yanaklı kundak tüfeğe ayrı bir hava katmış güzel günlerde kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun.36 metrede İki namlununda aynı noktayı vurduğu yerli tüfek arayışım 5 . yılına girdi yerlilerden ümidi kesmek üzereyim son çare Ramazan Usta artık.
Degerli Tevfik hocam yaklaşık 20 yıla yaklaştı tüfekler ile ilgiliyim hiç aklıma gelmedi daha doğrusu bilmiyordum iki namlunun 35 metrede aynı noktayı vurmasi gerektiğini
Hep kırma tüfek kullandım domuz avı yapmadim ve pek kursun atmadım bana göre kırma tüfekler ile kursun atmak sağlıklı değil
Sabit ve dar şoklu tüfek ile kurşun atmak aklıma yatmıyor oyuzden tüfekleri min 35 metrede aynı noktayı görüyormu bilemiyorum 15 metre gibi bir mesafeden aynı noktayı saçma ile vuruyorum iki namlu ilede
uygun önleme ve mesafedeki uçan yada kaçan avı vurabiliyorsam ve cansız elde ediyorsam bu benim için kafı zaten tüfeğin namlusu yamuk bile olsa aynı tüfek ile yıllarca avlanan kişi tüfeğe öyle bir alışıyor ki adeta bir uzvu kolunun uzantısı gibi olmakta sağlam tüfek ile atsa vuramaz
aticiliginiz ve teknik bilginiz çok fazla ve keyifle izlemekteyim inşallah dediğiniz standartlarda gönlünüze göre tüfeği bulursunuz saygılarımla hoşcakalin