Merhaba abilerim,kardeşlerim.Ben uçar avı yapmadığım için şarjörlü bir av tüfeği aldım ( Typhoon f12 ) domuz avına bazen çıkarım,asıl amacım hobi amaçlı hedef atıcılığı.Şöyle bir sorunum var: yerli hazır kurşunlardan kullanmadığım marka kalmadı,sizinde malumunuzki yerli hazır tek kurşunların kalitesi ve hızı ortada,50mt den sonra isabetli atış yapmak çok zor,bunun birçok sebebi var (kurşundaki çapaklar,tapa yapısı,kurşun havada ilerlerken tapanın kurşundan ayrılması,kullanılan barutun cinsi ve miktarı) yerli hazır tek kurşunların hızı düşük olduğu için transonik bölgeden geçiş esnasında (ses hızının üstünden altına geçme anı) çok etkilenip ani yön değiştiriyorlar,yalpalama yada takla atma olayı oluyor.bu yüzden kendi kurşunumu doldurmak istiyorum,28gr lacivert tapalı özkara tek kurşunu alıp,modifiye etmek (kurşunun çapaklarını alıp tapayı kurşuna iyice sabitlemek) istiyorum amacım kurşunu 1600fps hıza çıkarmak (transonik bölgeden hemen etkilenmemesi için) bunu yapmak içinde tecna yada A0 cinsi baruta ihtiyacım var.piyasada D20 ve csb1 cinsi barut var ama bu barutlarla 1600 fps hıza çıkmak mümkün değil.Türkiyenin farklı bölgelerindeki büyük av bayilerini aramama rağmen tecna yada A0 cinsi barut bulamadım.bu barutları nereden bulabilirim?