Gönderen Konu: BİZ AVCIYIZ!  (Okunma sayısı 762 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hüseyin BAŞARIR

• Müdavim Üyemiz
BİZ AVCIYIZ!
« : 15 Ekim 2019, 17:46:05 »
Biz avcıyız, koyun değiliz! İlk olarak hepimiz ayrı insanlarız. Duygu, düşünce ve fikirlerimiz var hepimizin..

Avcılık konusuna gelince; o konuda da ayrı ayrı düşüncelerimiz ve fikirlerimiz var.. Bazıları avcılara sürü muamelesi yapmak istiyor. ''Benim dediklerimi tekrar et. Benim fikirlerimi kabul et. Yoksa da buradan çık, git!'' deyip kapıyı kapatıyorlar...

Bunu yapanların bazıları ''Türkiye avcıları'' adına hareket ettiklerini, ''Türkiye avcılarının sorunlarını çözmek'' için yola çıktıklarını söylüyorlar..

Bence, bütün avcıları kucaklamayan; bu ülkedeki bütün avcılara hitap edemeyen; kendini bilgili, diğerini bilgisiz sayanlar avcılık camiasına bir şey veremezler! ''Siz sürüsünüz, ben de çobanım. Nereye sürersem, oraya gideceksiniz!'' modunda olanlar var..

Öncelikle şunu bilin! Bu ülkenin her avcısı kıymetlidir. Her avcısının fikri ve düşüncesi kıymetlidir.. İnsanlara değer vermezseniz, insanların fikirlerine değer vermezseniz bir yere varamazsınız!

Biz avcıyız, koyun değiliz...

1980-Antalya

The following users thanked this post: M.Ali AKDAĞCIK

Çevrimdışı M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: BİZ AVCIYIZ!
« Yanıtla #1 : 16 Ekim 2019, 20:55:46 »
 sayın hüseyin bey kardeşim,

amenna sen ben o avcı tamam,..

sizin bu rüyanız bizimde hülyamız temenni ve isteğimiz fakat maalesefki olaylar bireysel çıkmazda değil camia olarak çıkmazdayız.

ammavelakin camiamız koyun baştaki çoban kavalıyla hereket edenler çoğunlukta olan camia tek bir yumruk haline gelip hakkını federe konfedere her ne şekilde birleşerek sesini duyurup hakkını yedirdikçe camia olarak bizden bi cacık olmaz olamaz. sn.kayhaf 'tan çok ümitliydim ama ne yapar ne eder bilmiyorum sayın site üyelerimiz ve sn.kayhaf hakkında bizide bilgilendirirseler memnun olacağımı belirtirim allah işlerini güçlerini rast getirtsin bize veya bana düşen bir konu iştirak var ise seve seve yaparım gönüllüyüm yani bu vesile ile ilan ederim.

cehaletin pençesinden biran evvel kurtulup medenice eğitimden geçen yollarda yürümek ümidiyle hoşça ve esenliklerle kalınız.

selam sevgi ve saygılarımla.
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATİK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
İnsanlara hoşgörülü tavrım , bildiklerimin yanılgılarıma yetmeyişindendir,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN