0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yahu bu sitede kaç kere kaç kere yazıldı çizildi denemeden tüfek almayın diye... En kaliteli bilinen firmaların bile tüfeklerinde sorun çıkabiliyor.Umarım sorun çözülür yoksa sorunlu tüfek insanı avdan bile soğutur.Tüfeğin fabrikadan dönüşünde de değişik gramajlarla test yapıp, en az 1 tane avrupa kurşun ile 50 metre gibi bir mesafeye destekli atış yapıp tüfeğin alt-üst-sağ-sol çekmediğini de mutlaka test edin. Sorun çıkarsa yine fabrikaya göndermek zorunda kalacaksınız ama en azından sorunlarından kurtulma imkanınız var.Sonucu buradan paylaşırsanız forum üyeleri de bilgi sahibi olur. Tüfek alacaklar ona göre karar verirler.
Cihat kardesim sadece sterling fiseklerde mi bu hatayi yapiyor yoksa diger fiseklerde de yapiyor mu fiseklerin kovan kisminin sismesi fisek yatagi ile alakali olma ihtimali yuksek diye dusunuyorum tabi daha teknik bilgisi olan ustalar daha saglikli cvp verebilir
Ersin bey firmayla görüştük güzel bi şekilde iletişim kurduk sterling ve bi marka daha söyledi kovan yumşak olduğu için sıkıntı veriyormuş sorum kronik bi sorunmuş en aza indirdiklerini söylediler bizde aklımızda şüphe kalmasın diye çağreyi tüfeği değiştirmekte bulduk
Valla bence firmanin cevabi pek tatmin edici bir cevap degil kovanin yumusak olmasi ....o zaman tum sterling kullananlar bu sorunla karsilasmalari lazim ... Firma tufegi geri alip yeni tufek verdiyse olmasi gerekeni yapmis
Kronik olduğunu zannetmiyorum. Fişek yatağı ile alakalı bir durum namlu değişirse belki sorun çözülebilir. Kovan yumuşaklığı bir saçmalık yok.Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özkanlar kullananlar çoğu memnun ve benim memleketimin markası firma yetkilileride güzel ve anlayışlı insanlar hepsi. Size tavsiyem tufeginizi başka sıfır bir tüfekle değiştirin eminim memnun kalacaksınız zira yabana atılacak bir marka değildir. Her markada olduğu gibi seri üretimde bazı istisnai durumlar olabiliyor tamamen kötü şanstan kaynaklanıyor. Bence tüfeği yenisiyle değiştirin. Deneyin görün sonucu buraya tekrar eklemekten kaçınmayın bizde merakta kalmamış oluruz.Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Avcı bi abim dün özkanlar fx15 model tüfek aldı bugün deneme atışı yaparken tüfek boşkovanı çıkarmadı her denemede ilk boşkovan namlunun ya içinde yada yarısında kaldı bir fişeğide vurduğu halde patlatmadı kovanların yarım milim kadar tırnağın deydiği yerde şişme var bizde tüfeği direk bugün kargoyla fabrikaya gönderdik sıfır bir tüfekte bu hatalar beni şaşırttı açıkcası bakalım dönüş ne olcak
Ben şu olayı asla anlayamadım. Neden sıkıntı çıkaran tüfekleri hemen sosyal medyada paylaşım yapılıyor.Arayın firmayı yollayın kargoyla çözsünler sıkıntıyı. İnternet ortamında paylaşmakla ne oluyor acaba
şevki bey, burası avcıların buluştuğu bilgi alış verişi yaptığı bi forum sitesi değil mi , bi ürün aldığınızda siz nasıl memnun olduğunuzu dile getiriyorsanız, arkadaşta memnun olmadığını dile getirmiş. internette paylaşmakla da diğer arkadaşları bilgilendirmiş
birkere yolladık yinede çözülmedi şevki bey bizde durumu paylaşmak istedik, kimsenin reklamını yapmakla yükümlü değiliz sadece paylaşım özgürlüğümüzü kullandık