Afiyet olsun ustam şu ortamı yaşamak kadar güzel ne var mevlam sağlıklı şekilde böyle güzel avlar nasip etsin hepimize inşallah Rasgele
Amin cümlemize inşallah. Çok teşekkürler.
Poyraz yakında size tüfek bile attırmayacak
Maşallah ,bereketli olsun hacım
Bizden daha iyi avcı olur bu hacı
Eyvallah, sağolasın.
Gūzel av olmuş.
poyraza maşallah.
Rastgele....
Teşekkürler, rast gele.
rastgele ustam, izlerken dikkat ettim sanırım çeltik saplarını sizin oralarda yakmıyorlar burada ne yazık ki çeltik samanlarını yakıyorlar. Bir de su olan çeltik anızlarında bıldırcın oluyor mu merak ettim..
Tarla sahibinin insiyatifinde olan bir şey bu. Bazısı hatta çoğu yakıyor. Bazısı kış boyu çürümeye bırakır, yakmaz.
Bazısı da eğer saplar işe yarar vaziyetteyse balya yaptırıp hayvan yemi olarak kullanır.
Su olan anızlar da olabiliyor. Çok yağmur yağmığşa o zaman tarla sınırlarında otların içinde oluyor genelde.
Şuan mesela soya tarlalarında da güzel kuş var. Ekinlerin içine girmek doğru bir davranış olmayacağı için oralarda av yapmıyoruz.
Rast gele.
afiyet şeker bal olsun emrah beyim,
size şifa , düşmana ceza olsun ey maşallah,
kemiklerine kadar hakkını vermişsinizdir eminim cidden benimde incir kuşundan sonra yediğim en leziz av etine sahip bir kuş türü,
o sebepten rabbimin insanlara bahşettiği bu leziz hayvanın düşmanı çok ama bizim gibi avcı olsa yer gök bıldırcından geçilmezdi kahrola bir günde 50/150 vuranlar var hala allah onları ıslah etsin, bizide bıldırcınıda o yamyamlardan korusun rabbim.
darısı daha nice güzel av günlerinize olmasını temenni ederim,..
rast gelsin,..
selam ve saygılarımla.
Allah razı olsun, teşekkür ederim. İnsan aç olunca gözü doymaz, hep ben, daha çok ben deyip durur. Allah muhafaza etsin. Nimetlerden istifade edip "haddi aşmamaktır" bizim olayımız.
Rast gele..