0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Böğürtlenler güzelmiş Rast gele.
Maşallah Emrah bey keyifli paylaşımlar Rastgelsin Fotoğraf makinesi de kaliteli imiş Güzel fotolar
Güzel av olmuş Emrah Abi.Çekimler de on numara ellerine sağlık.Laf aramızda çifte de yakışmış maşallah.Umarım envarterinde görürüz yakında Rastgele
Genç sayılabilecek yaşlarda o yaşlarda olması gereken hırsların dışına çıkabilen ve hobi sahibi insanlara gıpta ile bakıyorum bu bahsettiğim insanlardan biride sizsiniz Emrah Bey, tebrik ederim güzel görüntüler keyfiniz daim olsun.
Eline sağlık hacım güzel kareler...
Her zamanki gibi güzel bir av olmuş üç beş kuş derken baya bi kuş oldu sanırım şunları bir mangala atta kuşların vücut bizimde içimizin yağı erisin Yanliz bu çifte olayı başka bir boyut kendini zorla sahiplendiriyor benden söylemesi ustam rasgele
O tek geçene bittim ben burdayım ayık olun diyor Rastgele emrah
Elinize emeginize saglik guzel goruntuler daim olsun.
rabbim seni gördüğünden geri bırakmasın,kalbindeki güzellikleri arzuların doğrultusunda bir ömür boyu ağıztadında yaşamanı ve yaşatmanı temenni edrim,.. o pıldırçinı kokladunmi ?..tavsiye derim canlı bıldırcın mis gibi kokar kardeş burnumda tüttü aga,..rastgelsin.selam ve saygılarla.