Güzel av olmuş Tevfik bey elinize sağlık
Teşekkür ederim Sabahattin Bey, arada bir denk geliyor.
Bizim çeltik tarlasıyla mısırlık yan yana. Çeltik tarlasında biraz zaiyat verdi azılı ama mısırlığa girmeden defterini dürdüm.
Speedy ile Palla karışık saydırdım hangisi yıktı bilmiyorum o da hemen hemen 150-200 kiloluk vardı. Avda görsem çoğunda karışmıyorum ama mahsüle zarar verdiği zaman kendileri kaşınıyorlar..
Güzel av olmuş, rast gele..!
Emrah Bey bizim buralarda sırf bu hayvan yüzünden son 15 yıldır mısır ve nohut ekilemiyor meyve ve sebzeyide talan ediyor kafes tel çok maliyetli ve giderek çoğalıyorlar vurmakla bitecek gibide değil
bir kaç üstü açık stk ile av ve yaban hayatıda onlardan yana yakın zamanda fasülye ve nohutu çok pahalıya yiyeceğiz.
Tebrik ederim Tevfik bey tam bir yivli aticinin yapacagi türden bir atis. Elinize emeginize sağlık.
Teşekkür ederim Gökhan Bey, genellikle gece kazan dairesi üstü gündüz boyun bölgesi tercihimdir şimdiye kadar bu bölgelerden kurşun yiyipte sorun çıkaran olmadı.
Eline sağlık Tevfik bey, güzel bir azılı.
bizde bugün Bursa dan Susurluk'a domuz avına gittik, sağlam köpekler vardı. lakin domuzu çıkartamadık. şiddetli rüzgarın da etkisi olabilir.
Teşekkür ederim Abdullah Ustam, ben çok rüzgarlı havalarda geçit avı hariç pek ava gitmiyorum rüzgar hem avcıyı hemde köpekleri yoruyor.
Bu domuz gündüz 100 metrede olsa siz yine bunu bu hale getirebilirdiniz o mesafede küçücük hedefe kurşunları toplayan bu kadar domuza fantazi atışı yapar tebrikler rasgele Tevfik hocam eline sağlık
Teşekkür ederim Hüseyin Bey, Av atış gibi olmuyor maalesef, spontane gelişen olaylar 40 yıllık ustaya bile yanlış yaptırabiliyor.
Tebrikler tevfik bey
Bu arada Domuzcuk yanlış kişiye denk gelmiş hatalı tarla seçiminde bulunmuş
Teşekkür ederim Necdet Bey,keşke bizim tarlayı seçmeseydi kışlık fasülyenin bir kısmı gitti.
Guzel bir omurilik atisi olmus Tevfik Bey, tebrikler
Teşekkür ederim Emre Bey, en garanti yerler bel(omurilik) ve boyun bölgesi.
O kadar test, atış, kesme, biçmenin sonu bundan başka olamazdı zaten.Mahsule çok zarar vermemiştir umarım bizde de karpuz, mısır bırakmadılar.Tebrik ederim Tevfik Bey.Rastgele
Teşekkür ederim Enes Bey, elma memleketindeyiz inanın toplam zararı paraya vurunca devasa rakamlar çıkıyor.