Maşallah Enes kardeşim atışlar oldukça güzel olmuş sondaki kuş iyi kurtardı kendini beş fişekten sağlam çıkan kuşu tebrik etmek gerek arkada bi amca gülmekten yıkıldı sanki keyifli bir av olmuş daha güzel avlara rasgele başka videolar da bekliyorum
Teşekkür ederim Hüseyin Abi çok sağol.Daha iyisi sizlerin olsun inşallah.O sondaki kuş tecrübeli, çelik yelek giyip gelmiş
Fazla ön vermişim pike yaptı.O amcaya gelince efsaneye göre hala güldüğü söylenir
Ee her atılan vurulsaydı ohoo
Ders durumlarım el verirse diğer videolar tavşan ve ördekten devam edicek inşallah. Rastgele
Maşallah güzel av olmuş, atışlarda güzel, avınız daim olsun
Teşekkür ederim daha iyisi sizlere nasip olsun.Rastgele
Güzel av olmuş Avlarınız daim olsun inşaallah Bende açılış haftasından sonraki hafta Edirnedeydim (havsa) cumartesi pazar güzel kuş vardı ancak kuşu sadece o hafta gördük Kuş bölgeyi terketti bunun sebebinin su havzalarında kuşa fişek atılması ve su içememesi olarak düşünüyorum
Teşekkür ederim.Sezon öncesinde mısır sularken bile kuşlar toplanmıştı göçe hazırdı biz de iki hafta görebildik dediğiniz gibi.Kuşun bölge terketmesinin sebebi dediğiniz gibi su havzalarında rahatsız edilmesi ve gündöndülerin biçilmeye başlanması diye düşünüyorum ben de rastgele.
Video güzel olmuş lakin alt/üst çifteyle atışlarınızı izleyince kendim kullanmış kadar keyif aldım,paylaşım için teşekkürler Enes Bey.
Teşekkür ederim Tevfik Bey, keyif verebildiysek ne mutlu, paylaşım amacına ulaşmış demektir.Rastgele