Gönderen Konu: KİNETİK SİSTEM VE DÜŞÜK GRAMAJ FİŞEKLER  (Okunma sayısı 9806 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa GÜRKAN 35

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: KİNETİK SİSTEM VE DÜŞÜK GRAMAJ FİŞEKLER
« Yanıtla #25 : 04 Ekim 2019, 22:23:06 »
Sayın S.Alper Erdem Bey

Sanırım siz bir mühendis ve mucitsiniz. Ayrıca kendinizi alçak gönüllü bir şekilde ifade de beceriksiz olarak niteleseniz de cümleleriniz içindeki kelime akışından ve konuyu anlatma kabiliyetinizden derin bilgi sahibi olduğunuz anlaşılmaktadır. Ben şu hayatımda bir insanda bilgi, alçakgönüllülük ve iyi niyeti bir arada gördüğümde bu insanın benim kafamda canlandırdığım en mükemmel insan olduğunu düşünürüm.

Sanırım patent, makele ve kitabınız var.  Merakımı mazur görün. Çok özel olmayacaksa kendiniz ve kitabınız hakkında biraz bilgi verebilir misiniz. Saygılar/Sevgiler
  • FABARM XLR 71 cm
  • HUĞLU 103CE 71 cm
  • English Pointer
1973 - İzmir

The following users thanked this post: Doğan ATEŞ

Çevrimdışı S.Alper ERDEM

• Expert Üye
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
« Yanıtla #26 : 05 Ekim 2019, 13:04:04 »

Muhterem Mustafa Bey,

Hakkımdakı düşünceleriniz için teşekkür ederim. Merak edilecek bir kişi değilim. Benim kadar aynı konuda
çalışan, araştıran, deneme yapan bir başkası mutlaka çok daha başarılı olurdu. Beceriksiz olduğum doğrudur.
Amerika'da alınmış silah patentlerim,  ülkemizde kırk yıl kadar önce konusu silah olmayan yazmış olduğum
bir kitabım var. Yurdumuzda "Zarfı mazruftan onemli kabul eden" Patent Enstitümüz nedeniyle henüz bir tescil
almaya muvaffak olamadım. Ancak ümit ve ısrarla halen uğraş vermekteyim.

Kendimden bahsetmek bana hicap veriyor. Bu nedenle müsadenize sığınarak ve "Kişiyi işi gösterir" şiarıyla
o konuya nihayet vermek isterim. Yetebildiğim kadarıyla silah ve tekniği mevzuunda sorularınıza cevap vermeği
görev addederim.

Saygılar.
1944-Istanbul

The following users thanked this post: Doğan ATEŞ, Mehmet Sabri MUTLUER

Çevrimdışı Mustafa GÜRKAN 35

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 11 Ekim 2019, 23:01:47 »
Sayın Alper Bey

Müşfik tavrınızı yine kelimelere dökmüşsünüz. Özel, belki de özelde kalmalı. haklısınız..

Saygılar/Sevgiler
  • FABARM XLR 71 cm
  • HUĞLU 103CE 71 cm
  • English Pointer
1973 - İzmir