Şevki abi ,Emrah abi yapmayin etmeyin akdaş pozenin yanina bir otomatik koyayim dedim tam paylasimlardan arastirmalardan huglu renovayi aklimdan geciriyordum arkasina emrah abi akdas ah 212 paylasti aklim bir taraftan akdasa kaydi ... Simdi tekrar huglu veyron diyorsunuz yok ayarlanabilir tetik hassasiyeti falan diyorsunuz valla isin icinden cikamaz oldum haberiniz olsun hayirli olsun kazasiz belasiz
Şevki güzel söyledi "içine sinmesi önemli" diye...
Bunları teveccüh ederek yazdığını biliyorum o yüzden Allah razı olsun.
Fakat tüfek seçimini yaparken kendi zevkine ve tercihine göre yapman daha iyi. Herkesin elinde iyi kötü imkan dahilinde bir şeyler var.
Falanca kişide gördüm şu tüfek iyiymiş ondan alayım, filanca da bu marka varmış onu alayım diyen bir avcı yanılgıya düşer.
Ha tabiki merak edersin sorar fikir alırsın o başka bir olay. Ben elimden geldiğince kullanıcı olarak elimdeki tüfeklerle ilgili teknik detayları veriyorum, av ve atış sonuçlarını paylaşıyorum. Merak eden görsün, meraklısına fikir olsun diye.
Elimde imkan olsa da keşke bütün tüfeklerle deneme yapabilsem ava gidip sonuçları sizlerle paylaşabilisem. Ama imkanlar kısıtlı. Olduğu kadar.
Ülkemizde gerçekten güzel tüfekler yapılıyor.. Seçim yapmak zor gibi gözükse de, doğru seçim ve doğru şartlarda kullanarak memnun kalmak kolay...
Rast gele.