Forumun yivsiz tüfekli,nokta atışlı, mesafe tanimayan snıper ı sın Tevfik hocam maşallah diyor saygıları mı sunuyorum
İltifat için teşekkürler Hüseyin Bey,inanın çok kolay kullandığım tüfek ve modifiyesini yapıp doldurduğum fişekle göz ve kas sağlığı yerinde olan herkes biraz antrenmanla aynı atışları yapabilir.
Elinize emeginize saglik Teyfik bey paylasim icin tesekkurler.
Teşekkür ederim Asil Bey.
Abi masallahin var .. birsey sormak istiyorum abi o hedefleri o kadar uzak mesafeden nasil goruyorsun veya tufegin arpacigi hedefi kapatmiyor mu cunku attigin hedefler o mesafeler icin cok kucuk degil mi .. sahsen ben o hedefleri 50 m den bile zor vururum bu isin sirri nedir abim
Teşekkür ederim Ersin Bey,Rabbime şükürler olsun ailemizin genetik mirası göz konusunda çok iyi,namlu oluklu geniş bant fiber optik arpacık çok ince ve doldurduğum kurşunlarda çok titiz davranıyorum bilimsel verileride kullanınca sonuçlar tatminkar oluyor.Bant görme Atış tekniği ile arpacığı hedefte kaybetmeden bu atışları sizde yapabilirsiniz.
hocam tebrik ediyorum sizi cok kaliteli ve bilgi düzeyi yüksek paylaşımlar olmuş...peki tecrübelerinize dayanarak en iyi kurşun tipi foster diyebilirmiyiz???
Teşekkür ederim Mustafa Bey tek kurşunda isabeti etkileyen çok unsur olmasına rağmen brenekelerin sadece bir kaç kişinin bildiği sistematik bir sorunu var eğer o olmasa brenneke derdim ama yaptığım denemeler sonucunda vardığım kanı yakın ve orta mesafede hedefe stabil(yalpa ve takla olmadan)gitme konusunda foster tip bir kaç adım önde diyebilirim.