0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Karın varlığı bile keyf verir güzel bir gün geçirdiğiniz taa burdan bile belli oluyor.Bahsi geçen tüfeğin laçkası yoksa ve arpacığın gördüğü yere saçmayı gönderiyorsa envantere katılabilir lakin piyasadaki yerli 16 ga fişeklerin tamamına yakını d20 barutla doldurulmuş vaziyette bulunduğunuz coğrafyanın ikliminde etkisiz kalabilir,dolularınızı 12 ga fişek bozarak kendiniz hazırlayacaksanız sorun olmaz tabi.
Maşallah rastgele Hüseyin.Güzel kareler daim olsun.Selamlar
Güzel kareler rastgelsin, soğuk hava candır kimileri sevmese,de
maşallah yeşil boz kirik.... çifte ... kar... herşey güzel
Allahım, ben de böyle ördek avı yapabilecek miyim acaba Bu sezon ördeğe hasret kaldık, kanadı geçtim tüyünü bile göremiyoruz..Güzel av olmuş, inşallah daha güzelleri nasip olur.. Rast gelsin
Masaallah guzel bir av olmus.Kisin karin ve atesin guzelligide ayri bir tat katiyor insana.Daha guzel avlariniz olsun Huseyin bey.
evvela maşallah hüseyin bey kardeşim,..her bişey 10 numara , hava av fişek tüfek ateş ve avcı bütünü hoş ve güzel, daha nice güzel keyifle geçen av günleri diliyorum,rast gelsin.selam ve saygılarımla.
Maşallah Hüseyin Bey, çok güzel bir av olmuş, devamını dilerim. 16 cal tüfek kullanmak gerçekten çok keyifli, bende de huğlu poze var. soğuk havalar için fişeği kendiniz doldurursanız daha verimli olur.İthalde 16 cal için bp 29 gr ve bornanghi 30 gr pover tapa fişekler güzeldi. Rastgele dileklerimle.
Hüseyin Kardeşim güzel av olmuş... keyfin daim olsun... 16 çifte de yakışır sana... Dünya bu çapı terk etmeseydi, benim de sevdiğim bir ara çap... fişeklerini bulmak büyük iller dışında sıkıntılı.. her numara saçma seçeneği , marka seçeneği... gibi eksileri var ama tüfeği beğendim. Olmadı kendin doldurursun fişekleri... hayırlı olsun... selamlar .. rasgele
Şu güzelliklerin renk cümbüşü karla birleşince daha da güzel görünüyorlar maşallah.Hüseyin Abi Allah daim etsin süper bir av ve avlak.Boşluk yoksa kooperatif malı çifteler yakışıklıdır Şimdiden hayırlı olsun.