teşekkürler dostlar,daha iyisi sizlerin olsun.
tevfik bey o mesafede muhtemelen benimkide gördüklerinizden farklı olmaz,sanmam.
yasin bey 36,5 m atışını yaparızda mevcut koşullarda ne kadar sağlıklı olur. net sonuç almak için tüfeği sabitlemek lazım. el göz kombinasyonu milimetrikte olsa hata yapar. net sonuç için ekipman lazım. birde bildiğim kadarıyla yerli silahlarımız daha yakın mesafede iki namluyu birleştiriyor.
dostlar şunu açıkça ifade ediyim,18 yaşında ilk tüfeğim huğlu otomatikti 4 senede pert olunca,bir daha elime yerli almadım. birde tüfek konusunda hovardalığımda olduğundan yıllar içerisinde bir çok avrupa amerikan kullandım halende kullanmaktayım. ''yerli sanayimize destek olmak için...'' diye başlayan süslü laflar kurmadan amacımı söyleyim;
bu silahı almaktaki maksadım,biraz sp deneyimi yaşamak ,fişeğimi kendim doldurup,kendi dolularımla nasipse vuracağım avların hazzını yaşamak. yoksa 1100 tl lik tek tetik ejektör selektör olan bir tüfeğin atomu parçalamasını beklemiyorum
ha şuda var, bu silah bir bakarsın brownigi dolap hapsine mahkum edermi eder,kimbilir