0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel koleksiyon olmuş Halis Abi.Bir sonraki sezona kadar bu anılar yeter Rastgele.
Heyy maşallah çok güzel avlar olmuş gelecek sezona daha bol bereketli kazasız belasız avlar nasip olsun inşallah Halis bey.yalnız Halis bey sanki biraz önlemeyi çok az veriyorsunuz gibime geldi sanki yan giden tavşanlar hep arkadan yedi canlı kaldı bilmiyorum belki bana öyle geldi ama sonuçta çantada önemli olan o başarılar.
Maşallah ustam rastgele elinize sağlık yeni sezonda da rastgele ..
Abovv bu ne güzel mera tavşanda bol maşallah Halis bey avınız daim olsun. güzel çekimler olmuş. Rastgelsin
Güzel çekimler ve güzel atışlar. Arkadaşının da belirttiği gibi içindeki av aşkı güçlüyse gelişim çok hızlı olur.Rastgele..
Masallah.Ne guzel avlar olmus.Mera guzel, tufek, fisek, tufegin arkasi gayet uyumlu.Avlarda cantaya girmis.Rast gelsin.
Son atış bayağı bir zormuş. Helal olsun, avınız bol olsun
Guzel atışlar elinize sağlık
Tebrikler, tüm anı yaşamışsınız Halis bey, avınız daim olsun. Selamlar.
Tebrik ediyorum. köpeksiz yapılan tavşan avı ile ilgili ulaşılabilecek maksimum kalitede ve özellikte görüntüler. bu avların yapılmasında kameraya alınmasında düzenlenmesinde büyük emek var. netice itibarıyle emeğine sağlık diyorum. keyifle izledik teşekkür ediyorum.