Öncelikle tüm avlak ailesine merabalar yeni yılın girmesiyle huğlunun uygulayacağı zammı duyunca ileriye dönük planımı hemen gerçekleştirmek zorunda kaldım bir Renova sahibi oldum gerçekten %25 zam birden koydu tabiki piyasaya baktığımızda gayet normal geliyor artık tüfeğimi bugün aldım ve alır almaz apar topar bir deneme yaptım hava çok soğuk olduğundan dolayı fazla uğraşamadım ama bir kaç atış beni tatmin etti ama hafta sonu hava iyi olursa detaylı bir test yapıp bu konu altına da paylaşım da bulunacağım 👍
-15 derece soğukta 22 gr ve 24 gr apollo bıldırcın fişeği B&P Trap fişeğini test ettim sorunsuz çalışma oldu
25 metre sıfırlama atışı yaptım 5 numara şok 7 numara 32 gr yavaşçalar av fişeği ile tam bir grupman elde ettim sağ sol alt üst çekme yapmadı
Biraz zorladım galiba ama bende çalıştırmaz diyordum dediğim gibide oldu -15 derecede 28 gr yaf fişeği desteksiz çalıştıracakmı diye denemedim çalıştırmadı -15 derece soğuktan olma ihtimali yüksek sıcak havada çalıştırır diye düşünüyorum şimdilik başka olumsuz birşey olmadı performansı bunun haricinde çok güzel 👍
Malesef hava şartlarından dolayı fotoğraf ve video çekemedim ama nasip olursa bu hafta sonu güzel bir detaylı test yapıp sizlerle paylaşacağım kısa bir not dipçik boyu bana biraz uzun geldi sezon kapandığında bi huğluyu ziyâret ederek sorunu çözdüreceğim şimdilik uzun olarak kullanacağım ..