Bugün hem sezonun son haftasını değerlendirmek hem de 2 haftadır görmek nasip olmayan koca kulağı denk getiririm diye bi dolaşayım dedim.Akşamdan abdestimi aldım,rüyamda arı kovanıyla çok uğraştım, rüyada arı görmek iyiye işaret olsa gerek,sabah güzel bir kahvaltı yaptım,evden çıkarken 1 Ayetel kürsü,Felak ve nas sureleri ardından da 3 ihlas 1 Fatiha okuyup kontağı calistirdim.neyse meraya vardım kar başladı sis çöktü,dönsem mi dönmesem mi derken,zaten avın son haftası,çocuklarda tavşan türküsü çağırıyor,baba vurda yiyelim diye,hal böyle olunca devam ettim.gez gez hiç kıpırtı yok,bizim buralar cılız yer hiç ağaç yok,kayaların dibinde tek bir meşe ağacı var,onun dibinde mola verdim,tabi sigarayı da yaktım,sigara yarim oldu baktım uzaktan koca kulak bana doğru geliyor,herhalde cobanlardan kalktı,ben heykel gibi duruyorum,sigarayı da atamadim,duman çıkıyor,bizimki geldi önümde durdu,ya Allah bismillah dedim çektim tetiği,meşe ağacına asıp bir de yüzdüm,ve meşhur sözü tekrarladim."nasipse gelir Yemen'den nasip değilse ne gelir elden" hepinize rastgele.