0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni sezonda da şimdiden rastgele ördek ve çulluğa devam yalnız o pozeyi de herkes kullanamaz tebrik ederim 👏👏
Bugün arkadaşimla beraber çil ve olmayan tavşan avını kapadik Güzel dolaştık cuma gününden şiddetli lodos ve yağmur yerdeki karı eritsede cumartesi sabahına yaklaşık 30 cm olarak geri getirmiş yağan kar bizi oldukça zorlasa da zaten zoru seviyoruz sezonun son çil avını yapmış olduk tavşan da seneye kısmetse (eve geldiğimde ayaklarımın olmadığını fark ettim çok yorulmuşlar) Akşam da ördek bekinde iki yeşil nasip oldu ve günü tamamlamış oldum tüm avcı dostlara rasgele
Siz avı yaparak veda etmişsiniz biz ise anca yapanları izleyerek Hüseyin bey siz yine iyisiniz yani tebrikler
Hüseyin Abi şu tavşanı kar ile istediğin gibi denk getiremedin ya benim içime dert oldu Neyseki yeşilden yana kısmetlisin de derdimiz silinip gidiyor bu manzara fotoğraflarıyla birlikte yeşilleri de görünce.Ben de geri sayıma başladım.10 gün sonra kısmetse meralardayım Rastgele devamını bekliyoruz.
Teşekkürler Enes kardeşim Hadi bakalım güzel bol keyifli resimler bekliyorum rasgele şimdiden
Maşallah ustam yine çille yeşili karışritırmışsın buğün sezon kapandı artık benim için av bitti bir iki ördek alırsam tadından yenmez
halıs hocam zaten tavşan sezonu bitmeseydi bile dolapta yer kalmamıstı sanırım kar fırtına geldı keyıflı ördek avlarına rastgele