0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HAVA MANZARA AV VE AVCI ON NUMARA,rabbim daha nice güzel av günlerini ağıztadıyla koyu sohbetli bol mankeli fakat bolavlı ve bereketli eylesin.selam ve saygılarımla o kocakulakta artık rast gelsin.
Maşallah rastgele hüseyin bey daim olsun inşallah
Ustam Çillerdeki asalet göz kamaştırıcı bereketli olsun
Şu manzaralara, ava bakınca bile içime bir huzur doluyor vallahi Paylaşım için sağol abi.Allah daim etsin.
Halis hocam teşekkürler tavşanlar la köşe kapmaca oynadık durduk bir denk getiremedim yilginlar uzak kalkıyor besmeleyle duayla başlıyorum lakin nasip olmuyor buna bir çözüm bul kekliklerle senin tavşanlarin birini takas edelim bu dertten kurtulayim üste bir adette yesılbas ilave ederim rasgele
ustam profilde Sivas yazıyor allahu Teala nın tavşanı ilk Sivas’ta yarattığını düşünüyorum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 hal böyleyken tavşan avlayamıyorsan daha ne diyim ben 🤣🤣🤣🤣 rastgelir inşallah ( aramızda bugün bidaha aldım hemde karda )
Halis hocam Allahü teala ilk tavsani sivasta yaratmış olabilir bu güzel lakin yaratılan tavşanları far ile avlayan ilk insanlarida sivasta yarattı o zaman boş durmuyorsun maşallahın var ozaman sen yinede dua et
Güzel bir anı olmuş. Maşallah daim olsun.