Gönderen Konu: YAĞMURLU HAVADA 110 METRE DENEMESİ(video)  (Okunma sayısı 941 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tevfik GÜN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
YAĞMURLU HAVADA 110 METRE DENEMESİ(video)
« : 25 Aralık 2018, 17:07:56 »
İzinli günümde yağmur yağdı(şükürler olsun) yapacak çok fazla bir şey olmayınca bir kaç atış yaptım(5 adet 1 adeti başka bir kurşun,son atış daha önce yapılmıştı) havanın kapalı olmasından dolayı görüntü kalitesi çok iyi olmasada paylaşmayı uygun gördüm, 720 p tavsiye edilir iyi seyirler efendim,son videodaki kuş alakarga.
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2018, 22:58:29 Gönderen: Tevfik GÜN »
1978 Eğirdir-Isparta

Çevrimdışı Hüseyin İŞCEN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: YAĞMURLU HAVADA 110 METRE DENEMESİ(video)
« Yanıtla #1 : 25 Aralık 2018, 17:26:40 »
Alakarganin  geçiş için zamanlamasi tam yerinde olmuş  yoksa  büyük ihtimal  iki parça olacakmış  ;D geco  çekirdekler  çok güzel ve kaliteli  duruyor  yada bana öyle geliyor  beğendiğiniz bir kurşun  ise inş. iyi bir stok  yapmissinizdir  keyifli atışlar  Tevfik bey  yivsiz atışlarda  üstünüze  tanımıyorum daha iyisini yapana kadar en iyisi sizsiniz  maşallah  rastgele
  • huğlu kooperatif 12 calibre 76 namlu süperpoze
  • Üzümlü kooperatif 16 calibre 71 namlu çifte
  • Akdaş ah 212 w hybrit 71namlu yarıotomatık
Gerçek avcı doğayı  koruyan nefsini dizginleyebilendir.

1986 sivas

The following users thanked this post: Tevfik GÜN

Çevrimdışı Tevfik GÜN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 25 Aralık 2018, 23:04:04 »
Alakarganin  geçiş için zamanlamasi tam yerinde olmuş  yoksa  büyük ihtimal  iki parça olacakmış  ;D geco  çekirdekler  çok güzel ve kaliteli  duruyor  yada bana öyle geliyor  beğendiğiniz bir kurşun  ise inş. iyi bir stok  yapmissinizdir  keyifli atışlar  Tevfik bey  yivsiz atışlarda  üstünüze  tanımıyorum daha iyisini yapana kadar en iyisi sizsiniz  maşallah  rastgele
Teşekkür ederim Hüseyin Bey,eksik olmayın aynı malzemelerle bir çok avcı arkadaş bu atışlardan daha iyisini yapabilir,alakarga nufusu çok fazla ve istilacı bir tür besin seçmiyorlar buna yuvalardan yavru kuş ve çatılardan ceviz çalmada dahil😀 stok yapmadım 1 koli aldım açıp çapaklarını düzeltip tapaya yapıştırıp kendi formülümle v0=1700 fps olacak şekilde yeniden dolduruyorum(mevcut hali v1,5=1350 fps)
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2018, 23:06:15 Gönderen: Tevfik GÜN »
1978 Eğirdir-Isparta

The following users thanked this post: Hüseyin İŞCEN

Çevrimdışı Emre BASKASKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 29 Aralık 2018, 17:02:15 »
Tevfik Bey çok güzel atışlar her zamanki gibi
kurşunların uçuşu neredeyse yalpasız
elinize sağlık
1978 istanbul