3 sene evveli adresim belliydi ''murat ali avda'' evde değil,..
o mera senin bu mera benim gittiğim meraya o sezon birdaha gitmez yeni yerleri tanyıp gezerdim,
3 sene evvel her lşey güzeldi , her av günü pazar avadaydım ,
geçen sene 15 te bir pazar avdaydım,
bu sene ayda bir pazar avdayım nedenmi ?,..
ne avın ne avcının nede hayatın tadı tuzu kalmadı av işi ekip işi birimiz ava gitmedimi diğer 4 boşa çıkar ava mava gidilmezdi ava gidiyoruz edasıyla kır piknik yapılırdı kendi aramızda kısa koşu.
rabbim babanıza rahmet eylesin onların etik avcılığıda bitmek üzere yetiştirilme edep ve doğaya saygı can çekişmelerde.
bu tadın son demlerinde size naçizane tavsiyem bir an evvel bu sezonmu yoksa önümüzdeki sezonmu bilmem meralarla kucaklaşmak için şartları zorlayın.
rast gelsin rabbim ağıztadında dostluk harmanıyla yoğrulu kazasız belasız güzel av günleri nasib etsin.
bu arada kafanı fazla karıştırma, ata sözü ''saat at avrat kılıç, bunlar şans işi'' .
kafana göre güven verecek bir markanın çiftesi pozesi otosu işini görecektir, bilirsiniz vurmayan tüfek yok, yeterki sonradan çıkacak arıza yaratacak konu üretici tarafından düzeltilebilsin buda kadro ve iş ahlakıyla ilintili ona dikkat et firma seçerken.
saygılarımla.