Can Bey, el kundağı ve öne doğru biraz fazlaca kayan denge merkezi üzerinde Sarsılmaz tasarımcılarını biraz daha çalışması gerektiği konusunu daha önce paylaşmıştım.Umarım firma yetkilileri bunu dikkate alırlar.
Özgür bende magıc modelini kullanıyorum ve benimki hiç paslanmıyor.Renova ve Magıc modellerini boya olarak karşılaştırmak biraz yersiz olur.Çünkü Magıc aynı Beretta ve Benelli tüfeklerinin kullandığı tipte bir namlu boyası kullanıyor. krom kaplama yapmıyor.Basit bazı kurallara uyarsanız Sarsılmaz Magıc hiç paslanmıyor.Bunun bakımı gayet basit, tüfek ıslanmışsa hafif yağlı bez ile silin ve tüfeklerinizi asla kılıfta bırakmayın.Uzunca bir süre kullanmayacaksanız şoku çıkarın ve bazen şok yatağını hafif yağlı bez ile silin.
Bu arada zaten Renovayı kötülemem, buna gerek te yok, zevk meselesidir silah ve köpek işi.Ama yerli kinetikler bana güven vermiyor maalesef.Ama Magıc dilinden anlayanlar için gerçekten çok güzel, bazı iyileştirmeler yapılırsa daha da güzel olacak.Renova modeli de bence öyle, üzerinde biraz daha iyileştirme yapılmalı..