Sn.Toker; öncelikle, ürününüzü sahiplenip, konuya duyarlı davrandığınız için teşekkür ederim. Yukarıda belirttiğim üzere fişekleri iade ettim ancak iadeden önce her kutuyu açıp birer, ikişer fişeği incelemiştim; hepsi aynı idi. Sizi temin ederim ki, hayatımda bu kadar kötü kapatılmış fişek görmemiştim. Tecrübelerimi yeterli bulsam da, iade için gittiğim bayide rastgele, büyük çoğunluğu yerli marka fişekleri inceledik ve bu kadar kötüsüne rastlamadık. Sorun sadece ağız kıvırma kötülüğü de değil; kovan plastik kalitesi de son derece kötüydü. Eski fişeklerin kovanları daha bir dolu malzeme ve renkleri de Classic ismine atıfta bulunurcasına mat idi. Yeniler ise, kalite hissiyle örtüşmeyen çok daha ince bir malzeme ve parlak renklere sahip. Şayet ürünler orijinal B&P üretimi ve bu malzeme-işçilik değişiminin ikna edici bir açıklaması yok ise çok ciddi bir kalite standardı düşüşüyle karşı karşıya olduğumuzu düşünüyorum.
Yıllardır kullandığım B&P markasına ait değişik fişeklerden hep memnun kalmışımdır. Bu yüzdendir ki, her zaman hatırı sayılır miktarlarda tuttuğum fişek envanterimin neredeyse tamamını bu markanın fişekleri oluşturur. Keza, iade ettiklerimin yerine de Long Range aldım.
Neredeyse unutuyordum; F2 serisinin 4 ve 6 no'larında sorun yoktu, elimdeki eski serilerle aynıydılar. Bayideki diğer 5no fişeklere baktığımız da, tıpkı aldıklarım gibi onlar da sorunlu fişeklerdi. Bu arada, sorunlu fişek kutuları üzerindeki barkodları okuttuğumda B&P adresine yönlendirildiğimi de belirtmek isterim.
Daha fazla uzatmadan; yıllardır B&P fişekleri ilk tercihim olmuştur. Ama aynı yıllar bana bir fişeğin, hele hele bir B&P fişeğinin nasıl olması gerektiğini de öğretti. Sizi temin ederim, bu fişekler çok ciddi malzeme ve işçilik sorunu olan fişekler! Selamlar...
Not: Fişekleri aldığım bayi, 25 yıllık arkadaşım, dostum ve Adana'nın en yüksek iş hacmine sahip av bayilerinden biridir. Daha da önemlisi, hangi bayi olursa olsun, bu fişekleri kendisi üretmeyip, toptancı/dağıtıcı kanalların birinden almak durumunda olduğu için bu işte sorumluluğu olmadığı kanısındayım. Bu yüzden de, bayi ismi vermeyi doğru bulmuyorum.
author=Savaş TOKER link=topic=201039.msg1437872#msg1437872 date=1542956835]
selamlar herkese,
BASCHIERI&PELLAGRI AV VE ATIŞ FİŞEKLERİ TÜRKİYE İTHALATCISI OLARAK KESİNLİKLE DİYEBİLİRİMKİ TÜRKİYEDE BÖYLE FASON ÜRETİMLER KONUSUNDA ŞAİBE OLMAMASI İÇİN MİNİMUM ONBEŞ SENEDİR BOŞ KOVAN İTHALATI YAPMAMAKTAYIZ.AYRICA BOŞ KOVANLAR ARKA GORDON KISMINDA GORDON SİSTEM YAZISI OLUR YANİ MARKA BASILMAZ.
RESİMLERDE GÖSTERİLDİĞİ ÜZERE ARALARINDA BÜYÜK FARKLILIKLAR GÖZÜKSE BİLE ALDIĞINIZ KOLİDEKİ BÜTÜN ÜRÜNLERİ GÖRMEK İSTERİZ.KOLİDEKİ BARKOD VE KOLİ AYRICA ALDIĞINIZ BAYİİ BİZİM İÇİNDE ÖNEMLİDİR.BUNLARI BİZE İLETİRSENİZ KESİNLİKLE SİZE YARDIMCI OLMAK İSTERİZ.
UNUTULMAMALIDIRKİ HER ÜRÜNDE %5 LİK BİR MAKİNE HATASI GİBİ OPSİYONLAR YER ALMAKTADIR.
BİZE ULAŞMANIZI RİCA EDER HAYIRLI AVLAR DİLERİZ.
[email protected][email protected][/quote]