0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Karda gezmek av yapmak da ayrı zevk.Güzel av olmuş Hüseyin Abi.Rastgele ...
Tebrikler Sn İŞCEN.Rast gele...
Doğan Bey,yakında buralar yeşillenir demişti çok geçmedi..Tebrikler Hüseyin Bey daim olsun.Rastgele.
Maşallah Hüseyin Beyİnan kendim vurmuş kadar seviniyorum.Bereketli olsun.Uzun kulaklıyı da pas geçme..Saygılarımla
Hüseyin bey Kardeşim avı yapmışsın.. avın kanlı olsun... özlenen görüntüler... selamlar … rasgele
avınız bereketli olsun ustam kar yağsada sen bizleri bir görsen.....
Huseyin bey masallah basladiniz forumu yesillendirmeye 😀. Karagözlümde bonus olmus.
Rabbim daim etsin kardeşim. Güzel av olmuş.
Hüseyin Bey,76 konuşmaya başlamış , bol karlı ve bol avlı bir kış olması duamız hepimiz için.Dikkat ediyorum da oralarda bol Tahtalı olması lazım yok mu yoksa siz mi sevmiyorsunuz?Daim olsun, Rast gele !
Huseyin kardeşim selam. Masallah tek tek aliyorsun efsaneleri. Eline saglik rastgele.
Tebrikler yeşil,kara ayrı bir yakışıyor,daim olsun rastgele
Biraz kar yağsada beklenen kar yağışı deil malesef yinede özlemişim karda gezmeyi kar yağışı gündüz olduğu için tavşan bakmadım Akşam parlamada gezerken 50 mt aşağıda derede banyo yapan yeşili görüp yaklaştım biraz izledim fark edince uçtu temiz atış çantada akşam ezanı okunduktan 10 dk sonra ördeği yolarken çullukgun teki gelip pat diye önümdeki çalılıga indi ucurup biraz salıp temiz bir atışla oda çantaya girdi güzel ve keyifli bir avgünü oldu tüm forum üyeleri ne rasgele
maşallah hüseyin bey rastgele o kardan birazda bu tarafa yollayın