0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çiseden nem kapıyorsunuz yahu Fişek eski serilerden.. Biliyorsunuz yaf firması sürekli kovan ve seri değiştiren bir firmaydı.. Halen daha öyle..Yerli fişekleri 35 metrelere kadar gönül rahatlığıyla kullanın, sıkıntı yok
Cahit bey inanın sahtesini yapmak artık daha pahalı fişekte sorun gözükmüyor barut aquila tapa Nsi gt kopyası bir uyarıda bulunayım fişekte kullanılan tapa 1-2-3 nolu şoklarla 35 metreye kadar çok toplu grupman veren bir yapıya sahip eğer çulluğa atarda vuramazsanız sorunu fişekte aramayın.
Cihat kardeşim yavaşçalar ne olaki bunun sahtesini yapmaya çalışsınlar inan elindeki sahtesi olsa orijinalden daha iyi çıkma olasılığı daha yüksektir. Yumurta gibi saçma haddinden az barut yavaşçalar bu demek benim için. Haa iyi serisi çıkar arada oda piyango gibi av şansa bırakılacak kadar yok artık maalesef...
yavaşçalar ne olaki bunun sahtesini yapmaya çalışsınlar inan elindeki sahtesi olsa orijinalden daha iyi çıkma olasılığı daha yüksektir.
Kişiden kişiye değişir bu işler fişeği kullandığın mera iklim şartları herşey etkiler herkez aynı şehirde avlanmıyor neticede ben kendi adıma konuştum memnun olan kullanacak elbet konu yön değiştirdi asıl konu sahte olup olmamasıydı zaten şu marka iyi bu kötü diye tartışıp sonuç alabileceğimiz biryer değil burası kişisel bu konular asla ortak nokta bulunmaz