elbette her fikre sonsuz saygım büyüklerime de hürmetim var lakin Pompalının kullanıcı beceriksizliğinden kaynaklı handikaplarını çalışma sistemine yorup yarı otomatik bir tüfeği daha güvenli olarak niteleyen yorumları ibretle okurken tebessüm etmekten de kendimi alıkoyamadım.Avcılığa pompalı tüfekle başlayıp kesintisiz 30 yıl haftada en az bir kere ava gitmek suretiyle binlerce kez atış yapmama rağmen bir kez bile evet bir kez bile sorun yaşamamış olmam benim şansım ise hemen bir bilet almalıyım
çok kıymetli LEVENT BEY forumda herkes fikrini , tecrübelerini,yaşanmışlıklarını anlatıcak tabi,doğru olanda budur. acizane başımdan geçen bir olayı anlatayım,domuz avıyla uğraştığımızdan işimiz devamlı yataklarda olduğu için,avın en adrenalinli ve en tehlikeli zamanıdır.yine bir gün aşırı dikenlikte sıkıştırdığımız azılıyı,arkadaşımla beraber sıklığa girmeye karar verdik çünkü domuz oynamıyordu,neyse dikenleri yararak elimiz yüzümüz kanlar içinde azılının yanına geldik,lakin fazla hırs hiç iyi bir şey değil,yine dikenliğin içindeyiz azılıyla aramızda mesafe 10 metre kadar,köpeklerde iyi yükleniyor,ilk atışı arkadaşım yaptı,azılı karın boşluğundan yaralandı,domuz aniden üzerine doğru yürüdü anlık olay ikinci fişeği heyecan yapınca dikenlere takılmasından dolayı yetiştiremedi,Allah tan domuz köpeklerin baskısıyla sol tarafımızdan geçti gitti sonra birbirimize bakıp durduk,kıprdıyacak halimiz yoktu dikenlerin arasında,ordan çıkana kadar canımız çıktı,arkadaşımın o günden sonra pompalı tüfekle yatağa girdiğini görmedim,biz okadar söyledik dinlemedi,ama hiçte iyi bir tecrübe olmadı ölebilirdide,çünkü bu işin telafisi yok.pompalı tüfekle her avı yapabilirsin ,lakin riskli durumlarda pompalıyla kendinize macera aramayın.hayırlı ramazamlar dileğiyle ALLAHA emanet olun.