Güzel kareler teşekkürler emrah
Bu arada ata neo 10.yıl güzelmiş
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2018 seri Limited Edition olarak çıkarmışlar ve tüfek benim de çok hoşuma gitti. Fuarda vardı belki de ama nasıl olduysa gözümden kaçmış
Yurt içine sınırlı sayıda dağıtılmış. Avda denemek için kullandım, diğer neo modeller gibi değil daha konforlu bir atışı var. Tepmesinden rahatsız olmadım. Mekamizma işçiliği de çok hoş olmuş çalışma sesi bile farklı. Duruşu da kaliteli..
Ben teşekkür ederim Murat abi. Rast gele..
Emrah Abi bu kadar seri fotoğraf atma.Beni duvar kağıdı konusunda kararsız bırakıyorsun Cidden çok güzel fotoğraflar.Rastgele.
Teşekkür ederim
Rast gele.
Emrah bey paylaşımlarınızı bazen takip ediyordum. Siz avcılığın yanında bulunduğunuz ortamın da keyfini çıkaran birisiniz, ayrıca çoğu avcı karavana attığında kendine bile söylemez karavana attığını, ama siz videolarınızda karavana bile attığınızda yüzünüz gülüyor, Rabbim her daim yüzünüzü güldürsün.
Hamza Bey, ortamın tadını çıkarmayı seviyorum evet. Ava da sadece "vurma" odaklı gitmem hiçbir zaman..
Karavana olmazsa olmaz, avcılığın tadı tuzudur
Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah. Çok teşekkürler. Rast gele.
Her şey güzel o yürüdükçe hışırdayan ağaç gazelleri arasında dolaşmak bile yetebilir ortamın huzuru günü fazlasıyla kurtarır
Geçen seneki takoz tahtalilar için biraz daha zaman var gibi
Kar doğa için çok gerekli bir olay inş. Bu sene gerekli miktarda yağar bizde biraz nasipleniriz rasgele ustam
Hüseyin ustam fotoğrafta gördüğün 2 kuş da ciddi büyüktü. Ben bile şaşırdım, hele de şu pozenin yanında asılı duran soldaki kuş bildiğin trofe anaç olmuş
Ama bu sezonun kuşlarında yarıya yakını yeni nesil. Yine de zayıf ve ufak değiller tabi..
İnşallah sana da güzel avlar nasip olur. Rast gele.
Emrah kardeşim, avcılığın ve doğanın tadını tam yaşıyorsun.... kıskananlar çatlasın diyelim.... avınız kanlı olsun..selamlar ,rasgele
Elimden geldiği kadar doğanın tadını çıkarmaya çalışıyorum. Kıskanmak heves etmek mesele değil de haset etmesinler benim için yeterlidir
Teşekkürler. Rast gele..